Veilig water drinken op vakantie

Op vakantie wil je ook veilig en schoon water kunnen drinken, daar kan het Care Plus waterfilter voor zorgen.

Op vakantie wil je ook veilig en schoon water kunnen drinken, daar kan het Care Plus waterfilter voor zorgen.

Als je op vakantie bent en er is even geen schoon water in de buurt, hoeft dat vanaf nu geen probleem meer te zijn. Met het nieuwe waterfilter van Care Plus kun je je bidon vullen met water uit de Nijl of een slok nemen van de Niagarawaterval. Door middel van het duurzame filter is dit water volgens de producent veilig en schoon om te drinken. Hierdoor ben je niet alleen een bijzondere ervaring rijker, het scheelt ook heel wat sjouwwerk. Plastic waterflessen kunnen rustig thuis blijven, alleen de waterfilter van 65 gram krijgt een plekje in de backpack. Het waterfilter is vanaf deze zomer verkrijgbaar.

Veilig bronwater
Het geavanceerde waterfilter, ontwikkeld door Sawyer Products Inc in Florida (USA), zorgt ervoor dat schadelijke bacteriën, troebele deeltjes en micro-organismen verwijderd worden. Het filter is klein van formaat en is op verschillende manieren te gebruiken. Zo kun je het filter monteren op een knijpzak, een plastic waterfles, een camelbag en op de kraan van de caravan. En, niet minder belangrijk, rechtstreeks te gebruiken in meren, rivieren of beekjes door middel van een bijgeleverd rietje. De handformaat reinigingsfilter filtert 1,7 liter per minuut met een levensduur van 375.000 liter water. Het filter kan volgens de leverancier gemakkelijk worden gereinigd, waardoor dit nog langer mee gaat.

Prijs en verkrijgbaarheid
De Care Plus Water Filter is uitgerust met een 0,1 micro holle vezel membraan filter, een 500 ml knijpzak, een schoonmaakspuit, een filterdopje, een rietje en instructies. Het waterfilter is verkrijgbaar vanaf zomer 2014 bij de apotheek, betere buitensportzaken en webshops. De consumentenadviesprijs is € 39,95.

Voor meer informatie ga je naar de website, of bekijk het onderstaande filmpje.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.