Cadeautje: Gratis kalender voor 2015

Een van de foto's uit de kalender. Foto: Sander Lindenburg

Een van de foto’s uit de kalender. Foto: Sander Lindenburg


In de ‘december-cadeautjes-maand’ kunnen we als redactie van Elkedagvakantie natuurlijk niet achterblijven. Daarom hebben we uit ons rijke archief aan eigen foto’s uit het afgelopen reisjaar 12 foto’s gehaald die we gebundeld hebben als kalender voor 2015. Om onszelf, maar vooral u ook, het hele nieuwe jaar voortdurend een vakantiegevoel te geven. Want dat is onze missie: hou dat gevoel vast! Als website doen we dat met dagelijks reisnieuws en triptips en constante updates via onze social media-kanalen. Via onderstaande link kunt u vast door de kalender bladeren, maar het bestand ook als .pdf downloaden, waarna uw printer het klusje verder moet afmaken. Even nog een nietje er door en klaar! Veel (reis)plezier in 2015!

Downloaden kan door in het vak hier boven te klikken. Dan opent zich de kalender. De optie downloaden zit bovenin bij het pijltje.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.