Abba Museum maakt van iedereen een ster

Alhoewel we ons realiseren dat niet iedereen dit zal bevestigen (smaken verschillen immers), maar het feelgood-gevoel dat Abba-muziek opwekt weten ze ook te realiseren met het eigen museum. Dit nog jonge museum in Stockholm schildert de historie van de succesvolle Zweedse band bijna tot in detail. Het leukste is echter dat je als bezoeker zelf onderdeel wordt van de muziekhistorie. Zonder fans geen band immers? In het museum mag je zelf op het podium met de grote hits meezingen, als was je zelf lid van de groep. En verderop in het gebouw kun je zelf in de bekende Abba-helicopter en is er een disco-zaal, waar je in het glitterlicht op de muziek van ‘Dancing Queen’ je beste dans-moves kunt laten zien. Iedereen die van Abba houdt zou dit museum niet mogen missen bij een bezoek aan Stockholm.

No Responses

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.