Nu: reisverzekering met dekking bij terrorisme en natuurrampen

Reizigers met hun bagage op Schiphol. Foto: Elkedagvakantie


De ANWB heeft haar kortlopende en doorlopende reis- en annuleringsverzekering vernieuwd. Reizigers hebben nu de mogelijkheid om reizen te annuleren bij terrorismedreiging & natuurrampen en epidemieën. Ook zijn huidige dekkingen uitgebreid en vergoedingen verhoogd.

De verzekering dekt meer annuleringsredenen en schrapt een groot aantal bestaande beperkingen. Vakantiegangers die door omstandigheden zorg moeten verlenen aan naasten (mantelzorgers) of stellen die hun relatie beëindigen, kunnen nu bijvoorbeeld hun reis kosteloos annuleren.

Bijzonder is de nieuwe dekking terrorisme en natuurrampen. Reizigers hebben recht op een vergoeding wanneer zij vanwege terrorisme, natuurrampen, ontradend reisadvies, besmettelijke ziektes en stakingen de reis moeten annuleren of omboeken. Bij omboeken krijgen reizigers de volledige omboekkosten vergoed. Bij annuleren krijgen ze de reissom vergoed.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.