Steward(ess) worden?

Het Emirates personeel.

Het Emirates personeel.


#baantjes! is een hashtag die nogal eens rondgaat in deze tijd van werkloosheid. Het is daarom voor veel mensen goed nieuws, dat Emirates Airline, één van de snelst groeiende luchtvaartmaatschappijen met de grootste wide-body vloot ter wereld, op zaterdag 7 maart een Cabin Crew Recruitment dag in het Sheraton Amsterdam Airport and Conference Center houdt.

De Cabin Crew Recruitment dag biedt geïnteresseerde kandidaten een kans om hun droombaan in Dubai te verwezenlijken. Tijdens deze dag zullen de kandidaten de mogelijkheid krijgen om met het Emirates Recruitment Team te spreken om inzicht te krijgen in het bedrijf en het werk aan boord. Op dit moment werken er in totaal 372 Nederlanders bij Emirates.

De eisen
Emirates zoekt ‘toegewijde medewerkers, die open-minded, behulpzaam, vriendelijk en servicegericht zijn. Kandidaten dienen minstens 21 jaar oud te zijn op het moment van mogelijke werving en worden verzocht om een up-to-date Curriculum Vitae (CV), in het Engels, en een foto mee te nemen’. Kandidaten wordt geadviseerd om zich van tevoren te registreren op www.emiratesgroupcareers.com.
Op die staan ook de eisen die aan een stewardess gesteld worden. Zo te zien heb je er niet een specifieke opleiding voor nodig. Kijk maar:

  • At least 21 years old at the time of application.
  • Minimum arm reach of 212cms (on tip toes), which will enable you to reach emergency equipment on all aircraft types.
  • Educated to at least high school level with strong problem solving skills.
  • Fluency in written and spoken English (additional languages are desirable).
  • Medically fit to meet air crew requirements.
  • Positive attitude with the natural ability to provide excellent service in a team environment, dealing with people from many cultures.

Emirates Airline
In 2014 heeft Emirates ruim 45 miljoen passagiers vervoerd met gemiddeld 3.516 vluchten per week. Emirates vliegt naar 147 steden in 83 landen en het aantal bestemmingen neemt continu toe. Maar het is niet alleen het aantal bestemmingen dat toeneemt, Emirates blijft ook de nieuwste vliegtuigen toevoegen aan de vloot die momenteel uit 231 actieve vliegtuigen bestaat. Voor meer informatie over Emirates en de Recruitment dag zie www.emirates.com/nl

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.