Maak een eigen bucketlist op droomplekken.nl

Reisjournalist Corno van de Berg onderweg tijdens een van zijn reizen.


Iedereen heeft hem in zijn hoofd; zijn eigen bucketlist voor reizen. Met daarop die dingen die je nog echt wilt zien of beleven op reis. Op de reiswebsite Droomplekken.nl kun je nu je eigen Bucket List samenstellen uit meer dan 1.000 tips van ervaren reizigers. De komende tijd zullen er nog honderden tips volgen.

,,Als ik iemand vraag naar hun bucketlist dan moeten mensen even nadenken. Maar dan hoor je: Het noorderlicht zien. Berggorilla’s ontmoeten. Een road trip door Australië. De zon zien opkomen bij Machu Picchu. Shoppen in New York. Deze tips kun je vanaf vandaag simpel op jouw Bucket List zetten op Droomplekken.nl,” aldus oprichter Corno van den Berg.

,,Bij veel van mijn reisverhalen en foto’s krijg ik van lezers de reactie: ‘Voor mijn bucketlist’. Toen dacht ik: dat kan handiger. Als ik ze nou de mogelijkheid geef het op hun bucketlist te laten zetten. Waarop je dingen kunt toevoegen, maar ook kunt afvinken als je er bent geweest.”

,,De nieuwe functionaliteit gaat eerst live in een bèta-versie. De komende weken zal de gehele site worden vervangen. Een heel nieuw jasje voor Droomplekken.nl, met nog meer tips voor je Bucket List.”

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.