Blut maar toch op stedentrip

Voor studenten of mensen die net begonnen zijn met werken kan het moeilijk zijn om een vakantie te bekostigen. Daar hebben ze bij Srprs.me een oplossing voor. We hebben al eerder geschreven over het concept van dit reisbureau, waarbij je van te voren niet weet waar je heen gaat. Dit concept gaan ze nu ook lowbudget uitbrengen. Je levert dan wel wat in op de luxe, maar je krijgt er wel een verassingsstedentrip voor terug. Dus als je wel van avontuur houdt, maar je hebt weinig geld dan is dit een uitkomst om toch nog weg te gaan deze zomer.

Budget Stedentrip
Natuurlijk kun je ook zelf de beste deals uit gaan zoeken en dan op weg gaan, maar dat wordt nu allemaal voor je gedaan en je weet niet waar je heen gaat. Dat maakt het nog extra spannend. Wie luxe en comfort maar ‘over-rated’ vindt, gaat deze zomer voor de ‘Blind Broke’. Met het thema Broke van srprs.me kun je nu vanaf €100,- op citytrip naar een willekeurige stad in Europa, inclusief vliegticket en slaapplaats, en blijft je bestemming geheim tot op het vliegveld. Je hebt dan wel te maken met “mwoah vliegtijden” (zoals srprs.me stelt; het kan zijn dat je een hele dag onderweg bent). Verder wordt er geen privékamer voor je geboekt, maar wel een bed in een hostel dat minimaal met een 7 is beoordeeld op Hostelworld.com. Daarnaast kun je er op je bestemming een sport van maken om zo goedkoop mogelijk uit te zijn, mooie herinneringen hoeven niet duur te zijn. En bovendien: “traveling is the only thing you buy, that makes you richer”!

Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.