Nooit meer in de file bij Franse tolpoortjes

Grote frustratie op weg naar je vakantiebestemming over Franse wegen zijn de tolpoortjes. Het zorgt voor stress, want je moet zorgen dat je contant geld bij je hebt of zoeken naar de credit card. Daarnaast zijn er vaak lange wachtrijen of zelfs files, waardoor de reis alleen maar langer duurt. Kortom het is een hoop gedoe. Maar dat kan nu voorbij zijn als je kiest Bip & Go. Dit systeem maakt het ook voor Nederlanders mogelijk om een badge te krijgen waarmee de slagbomen automatisch openen. Dus geen paniek meer om de tolwegen.

Formule op maat
Bip & Go kent twee formules. Wie geregeld over de tolwegen rijdt – denk aan mensen met een tweede huis of met klanten in Frankrijk – kan kiezen voor een abonnement van 15 euro per jaar. Voor wie maar een paar keer per jaar door Frankrijk reist, is er de formule ‘à la carte’: er wordt alleen 1,60 euro aan abonnementsgeld berekend per maand waarin de badge feitelijk wordt gebruikt.

Korting
Wie zich voor 30 juni 2015 via de Nederlandstalige website van Bip & Go inschrijft, krijgt 4 euro korting op de eerste abonnementskosten. Daarvoor moet de code ATFNLJUN15 worden gebruikt. De badge wordt binnen 48 uur na aanmelding verzonden.

Tijdwinst bij de tolpassage
Met de badge op de voorruit geplakt (een houder wordt meegeleverd), kunnen bestuurders bij iedere tolpassage kiezen voor de poortjes met de grote oranje T (van Liber-T), waar het verkeer over het algemeen niet stilstaat. Met de badges kan ook in meer dan driehonderd parkeergarages worden afgerekend. In Frankrijk maakt een kleine 5 miljoen personen inmiddels gebruik van de automatische tolbadge.

Voor meer informatie ga je naar de website.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.