Pieterpad paklijst

Eindpunt van het Pieterpad: De Sint Pietersberg bij Maastricht. Foto: Elkedagvakantie


Pieterpad-lopers heb je in soorten en maten. De enkeling die het hele pad ineens in zijn eentje loopt (drie weken werk ongeveer), mensen die slechts zo nu en dan een stukje lopen en er zo járen over doen, of mensen die trouw elk weekend een stukje lopen en zo hopen (omdat je nu eenmaal niet elke week helemaal zonder plichten bent) het pad in een jaar tijd te lopen. Tot die laatste categorie rekent de redactie van Elkedagvakantie zich.

Maar wat moet je nu meenemen als je elke week op pad gaat. De eerste etappes hebben geleerd, dat dit de vrij complete paklijst is voor een dagje Pieterpad lopen. Heb jij ook zo’n lijst of zie je iets wat we eigenlijk een volgende keer meer zouden moeten nemen?

[ ] Oplader Telefoon met snoer

[ ] Telefoon

[ ] OV kaart

[ ] Flesje water

[ ] Eten

[ ] Boekje pieterpad

[ ] Zakdoeken

[ ] Muts, handschoenen

[ ] Paraplu

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.