Coleman presenteert ‘snelle tenten’

De Coleman FastPitchTM Air Valdes met donker slaapdeel.

De Coleman FastPitchTM Air Valdes met donker slaapdeel.


Bij Coleman draait het in 2016 allemaal om “snelheid”: hoe kan je een tent snel én in je eentje opzetten? Oók wanneer het gaat om een grote gezinstent voor 6 personen. De outdoor producent vond een antwoord en introduceert dit seizoen z’n nieuwe gamma met twaalf FastPitchTM tenten voor waar o.a. het allereerste opblaasbare model tussen zit, alsook een pop-up model.

Allemaal bevatten ze ruime verduisterende Blackout BedroomsTM. Deze houden het daglicht voor 99% tegen

Bijvoorbeeld: De FastPitchTM Air Valdes is een ruime én luxueuze familietent die in slechts enkele minuten tijd door 1 enkele persoon kan worden opgezet dankzij z’n opblaasbare constructie. Met de meegeleverde handpomp blaas je de tent op. De opblaasbare tentstokken werden uitgebreid getest en zijn van een stevig en duurzaam materiaal gemaakt. De constructie is zo opgebouwd dat mocht er ooit een opblaasbare tentstok lek raken, die volgens de producent makkelijk hersteld of vervangen kan worden. Nog een pluspunt? Dankzij dit systeem kan je je tentstokken nooit meer vergeten.

Donker slaapdeel

De Valdes “opblaasbare” tunneltent is beschikbaar in 4 formaten (6XL, 6L, 6 en 4). Allemaal bevatten ze ruime verduisterende Blackout BedroomsTM. Deze houden het daglicht voor maar liefst 99% tegen. Handig wanneer je niet bij de eerste zonnestralen wakker wil worden of wanneer je bijv. een baby of jong kind even te slapen wil leggen. Daarnaast heeft het gebruikte materiaal een isolerende werking waardoor het overdag enkele graden koeler en ’s nachts warmer blijft in de slaapcabines.
De grote leefruimte biedt voldoende plaats om een grote tafel met stoelen te plaatsen. Dankzij de geïntegreerde ramen heb je een licht en open gevoel in de leefruimte, met zicht op het landschap, zelfs wanneer het een grauwe dag is.

Gewone deur

Coleman wilde met deze tent het ‘home-from-home gevoel’ bereiken en heeft deze tent voorzien is van een echte “deur” met scharnieren. Deze heeft de vorm van de letter “D” en kan – gezien ze vasthangt – makkelijk open en dicht gedaan worden zonder (soms) storende en/of luide ritsgeluiden. De tent is overigens uitgerust met het WeatherTecTM systeem waar- bij naden en ritsen zorgvuldig getapet zijn. Doordat het grondzeil volledig geïntegreerd is, kan je droog en insectenvrij kamperen.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.