Een plek in Duitsland waar het altijd tropisch is


Een dagje vakantie in de Tropen, net over de grens in het Duitse Euskirchen, dat kan. Daar staat onder het motto ‘Mijn paradijs. Onder palmen.’ de bezoekers van de Thermen & Badewelt Euskirchen een bijzondere vakantiewereld te wachten. Het enorme subtropische zwemparadijs met saunacomplex ligt tussen de Eifel en Bonn. In het Palmenparadies zorgen meer dan 500 echte palmen en de tropische temperaturen voor puur vakantiegevoel. Ontspanning en weldadige momenten zijn ook gegarandeerd in de Vitaltherme met 11 unieke thematische sauna-highlights. De kers op de taart is het gratis programma met zo`n 80 activiteiten per dag, zoals opgietingen, peelings en aquafitcursussen.

Schets van de situatie
In het Palmenparadies (vanaf 16 jaar, kleine kinderen t/m 3 jaar gratis) gaat Caribische levensvreugde gepaard met de schoonheid van de Zuidzee. Onder het gigantische panoramadak dat kan worden geopend staan meer dan 500 exotische palmen langs de ‘grote lagune’ met aangrenzend het grote buitenbad. Het palmenparadijs nodigt uit om te ontspannen op een van de loungers met jets of te genieten van de stralen van de massagejets en neksproeiers. Een bad in een van de drie bekkens met heilzame mineralen is goed voor lichaam en geest. Gezinnen met kinderen zijn elke zaterdag tot 18 uur van harte welkom in het exotische Palmenparadies.

Meer informatie: www.badewelt-euskirchen.de/nl/

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.