Reisblogger laat je avonturen beleven in Amsterdam

Amsterdam heeft beslist nog veel plekken waar je nog nooit geweest bent. Foto: Elkedagvakantie

Amsterdam heeft beslist nog veel plekken waar je nog nooit geweest bent. Foto: Elkedagvakantie


Yourlittleblackbook.me is een (urban) travel blog waar de naam van foodie Anne de Buck (1983) achter schuil gaat. Zij begon het platform in 2012 als hobby om haar favoriete food en lifestyle hotspots in Amsterdam én ver daarbuiten te delen. Na slechts twee jaar zegde Anne haar baan als marketingmanager van tijdschriften op om haar dromen na te jagen en te gaan ondernemen. Nu reist ze als professioneel travel blogger de hele wereld over om city guides te maken. Deze zomer verschenen twee lifestyle reistitels van haar hand.

1. Wanderlust

In Wanderlust komen reizen, lifestyle en food samen. Het is een persoonlijk boek waarin Anne je een kijkje in haar keuken geeft en jou leert hoe jij net als zij overal ter wereld de leukste wijken en adressen kunt ontdekken. Ook als je er nog nooit eerder bent geweest! In deze gids vind je honderden travel tips en tricks om de wereld rond te reizen in stijl. Inclusief vele handige lijstjes, illustraties en inspirerende foto’s.

aantal pagina’s: 224
uitvoering: gebonden met full colour foto’s
illustraties: milou neelen
isbn: 978 90 8989 681 0
prijs: € 20,00
uitgeverij: terra

2. De Amsterdam City Guide

Yourlittleblackbook.me ontstond in 2012 omdat Anne een site miste waarop ze informatie kon vinden over de nieuwe hotspots van Amsterdam. Dus begon ze haar eigen persoonlijke tips te delen. Inmiddels deelt ze meer dan alleen tips over Amsterdam en reist ze de hele wereld over om city guides te maken, maar Amsterdam blijft toch altijd haar grote liefde. De blog heeft maandelijks een bereik van 175.000 unieke bezoekers, ruim 137.000 volgers op de verschillende social mediakanalen (@YOURLBB) en publiceert travelvideo’s op Yourlbb.tv.

Dagelijks inspireert Anne duizenden volgers om de leukste adressen te ontdekken in Amsterdam. In haar eerste city guide, De Amsterdam City Guide, deelt ze ruim 400 favoriete adressen buiten de gebaande paden. Van de beste koffiebars tot concept stores en restaurants.

  • Dit kun je verwachten in De Amsterdam City Guide:
  • Ontdek Amsterdam met handige wandelroutes in 6 verschillende wijken
  • 11 shortlists met de leukste hotspots op thema (zoals hotels, ontbijten, lunchen, shoppen)
  • Geen tourist traps, alleen lokale favorieten
  • Tips wat je van uur tot uur kunt doen tijdens een city trip van 24-, 48- of 72 uur
  • Vink de Amsterdam must do’s één voor één af met originele tips uit de bucketlist

De Amsterdam City Guide is ook in het Engels verkrijgbaar.

aantal pagina’s: 200
uitvoering: gebonden met elastiek
isbn nl editie: 978 90 8989 695 7
isbn en editie: 978 90 8989 696 4
prijs: € 16,99
uitgeverij: terra

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.