Two cities, one break: Jeruzalem en Tel Aviv


Onlangs is het startsein gegeven voor de najaarscampagne “two cities, one break”. Deze campagne is gericht op het promoten van een city break Tel Aviv-Jeruzalem. De komende tijd zijn er reclame-uitingen te zien zijn op televisie, op trein- en metrostations en in het straatbeeld. Tevens is de speciale actiewebsite citiesbreak.com uitgebreid met reisaanbiedingen.

Op viereneenhalf uur vliegen vanaf Nederland liggen de steden Tel Aviv en Jeruzalem. Doordat Jeruzalem, met zijn eeuwenoude historie en wereldberoemde bezienswaardigheden, en de metropool Tel Aviv, met zijn brede stranden en levendig uitgaansleven, op nog geen uur rijden van elkaar liggen, zijn ze goed te combineren tijdens een stedentrip.

Low cost
Erik Verschoof, directeur van het Israëlisch Nationaal Bureau voor Toerisme: “De voorjaarscampagne is zeer succesvol verlopen. Voor de huidige campagne is gekozen om ook op televisie te adverteren, zowel op de publieke omroep als op commerciële zenders. Ook zal de uiting te zien zijn op de digitale schermen op trein- en metrostations. Israël is nog steeds een populaire vakantiebestemming voor Nederlandse reizigers. Ook is er een groot aanbod van vluchten van Nederland naar Israël, waaronder de zogeheten low cost carriers. Een reis naar Israël hoeft dus absoluut niet duur te zijn.”

Kortingspas
Bij het boeken van een combinatiestedentrip, met twee overnachtingen in Jeruzalem en twee overnachtingen in Tel Aviv, ontvangt de reiziger een gratis citiesbreak-pas, ter waarde van €100,-. Met deze kaart krijgt men onder andere gratis entree krijgen bij het Israëlmuseum en het Tel Aviv Museum of Art, een voorstelling bijwonen van de licht- en geluidsshow bij de Toren van David en op culinaire ontdekkingstocht op de beroemde Machane Yehuda-markt in Jeruzalem en de Sarona foodhallen in Tel Aviv.

One Response

  1. Jos van Noord

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.