Gids voor wandelfanaten

Wandelen in de natuur. Foto: Elkedagvakantie


Ben jij van “De paden op, de lanen in”? Of eerder van “You’ll never walk alone”? Of toch meer het “Because I’m happy”-type? Of geniet je van de stilte? Welk deuntje je ook neuriet, van welk soort wandeltocht je ook houdt, bij bij Wandel.nl zijn routes en evenementen te vinden die iedereen passen.

Er is nu een nieuw jaarprogramma met wandelevenementen voor 2017. In deze jaargids tref je de evenementen aan voor ieder ‘type’ wandelaar. Het repertoire loopt uiteen van grote publieksevenementen tot kleinere initiatieven. Van wandeltochten door stad tot bos, duinen en strand. Van routes over verharde paden tot tochten over onverharde paden (of een mix daarvan). Van korte afstanden om gezellig samen met het gezin of vrienden te lopen tot serieuze prestatietochten van 80 of zelfs 100 km. Prijs 6,95 euro. De gids wordt uitgegeven door Sports Media,
Edisonbaan 14-F te Nieuwegein

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.