1000 dingen doen in Nederland

De omslag van het boek.


Survivallen boven de koeien, overnachten in een vogelhuisje of meevaren op een voormalige vluchtelingenboot: de nieuwste editie van 1000 dingen doen in Nederland wijst je de weg naar de origineelste uitjes van ons land. Met deze gids in handen is de kans op verveling nihil.

In de inspiratiegids 1000 dingen doen in Nederland staan bijzondere dagjes weg, fijne middagjes shoppen en toffe uitjes met de kids. Gerangschikt per provincie en afgewisseld met top 10-lijstjes.

Bezoek bijvoorbeeld de Oostvaardersplassen, een zeldzaam moerasgebied vol prachtige vogels. En als je toch in Flevoland bent kun je bij Toms Creek een avondmaal bij elkaar hengelen. Dit recreatiepark bestaat uit tien vijvers vol vette vissen om zelf te vangen. Geen zin in natuur en natte voeten? Dan biedt Kasteel de Haar wellicht een mooi alternatief, of één van de 997 andere opties.

1000 dingen doen in Nederland
Auteur: Jeroen van der Spek
ISBN: 9789021565187
Prijs: €15,-
Kosmos Uitgevers

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.