Reizen zonder hurk wc’s en snelwegvoedsel

Als je een stop onderweg maakt, dan wil je wel graag een schoon plekje hebben. Foto: Elkedagvakantie


De meivakantie komt eraan en Nederlanders gaan weer massaal de weg op. Iedereen heeft uiteraard weer zin in een weekje vakantie, maar de weg er naartoe valt soms letterlijk vies tegen. Iedereen kent wel de ‘gaten’ toiletten waar je echt niet heen wilt. En wat doe je als de kinderen onrustig worden achterin de auto? De nieuwe app Breakzy gaat reizigers helpen om de beste stopplekken langs de snelweg te vinden. Om de app nog voor de meivakantie te lanceren, start Breakzy met haar crowdfundingscampagne op doorgaan.nl. Zo kan Nederland straks met een gerust hart de weg op.

Een leuke, schone pitstop
“Leuker stoppen onderweg”. Dat is wat Judy van den Putte en Marcel de Lusenet, de bedenkers van Breakzy beloven aan hun gebruikers. “Als ouders van jonge kinderen hebben wij zelf ervaren wat een leuke en schone pitstop kan toevoegen aan het vakantieplezier van het hele gezin. Daarom willen wij via Breakzy iedereen oproepen om ervaringen onderweg te delen zodat je iedere keer een beetje leuker stopt. En je vakantie begint zodra je in de auto stapt”.

De app
Breakzy is een app die inzicht geeft in de kwaliteit van duizenden stopplaatsen op weg naar je vakantiebestemming. Door middel van de reviews die gebruikers geven aan stops onderweg, zoals restaurants, rust- en overnachtingsplaatsen, wordt er een database gecreëerd met ratings per stop. Door de filters die in de app zitten kun je op een eenvoudige manier zoeken naar onder andere tankstations, speelplekken, kampeerplekken en de stopplek vinden die bij je past. Breakzy komt in april beschikbaar voor zowel Android als iOS.

Voor vertrek is er te zien welke voorzieningen langs de door jou gekozen route liggen en zijn deze toe te voegen aan je rit. Deze zijn offline beschikbaar en dus ook te bekijken in het buitenland. Je kunt zelfs de stops ter plekke offline opzoeken in de app

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.