Bekijk bouw mangrove in Burgers Zoo


De bouw van Burgers’ Mangrove, ’s werelds grootste overdekte mangrovegebied van Koninklijke Burgers’ Zoo, is sinds deze maand live online te volgen via een webcam die op 16 meter hoogte aan de binnenzijde van de koepelconstructie is bevestigd. Al enkele maanden was de bouw al via een andere webcam van buitenaf te bekijken: beide opties zijn nu 24-7 beschikbaar op www.burgerszoo.nl/mangrove. De officiële opening van Burgers’ Mangrove staat gepland voor de start van het hoogseizoen van 2017, maar nieuwsgierige ogen kunnen de inrichting van het nieuwe leefgebied voor dieren als zeekoeien, vlinders, krabben en vogels vanaf dit moment dus elk moment van de dag zelf live volgen. Het Arnhemse dierenpark werkt met man en macht aan het complexe project.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.