CampZone 2019 voor game-fanaten verhuist naar Veghel

Pokémon is al generaties populair. Foto: Elkedagvakantie
Pokémon is al generaties populair. Foto: Elkedagvakantie

De zomervakantie voor gameliefhebbers krijgt in 2019 een nieuwe editie. CampZone, het grootste outdoor gaming event, biedt vanaf 26 juli tot en met 5 augustus 2019 al jouw favoriete games op één plek: Veghel.

De Corridor in Veghel, dat onderdeel is van de gemeente Meierijstad, wordt in de zomer omgetoverd tot een groot festivalterrein voor gamefans. De nieuwe locatie is goed bereikbaar voor alle bezoekers dankzij de ligging langs de A50 tussen Zwolle en Eindhoven.

2500 gamers

Door Afrit 10, Veghel Centrum, te nemen kom je direct aan op het 10 hectare tellende terrein waar zo’n 2500 gamefans, jong en oud, samen komen om een bijzondere vakantie te beleven. Naast de LAN-activiteiten en vele gamecompetities, worden er elke dag verschillende activiteiten georganiseerd: Van cosplay tot bingo en van archery tag tot feestavonden.

De kaartverkoop voor CampZone 2019 is al gestart. In 2019 wordt de btw op tickets verhoogd, dus koop dit jaar nog voordelig je kaartje voor het gehele event voor € 239,00 met kortingscode CZ2018!

Kijk voor de actuele ticketprijs op www.campzone.nl

CampZone wordt georganiseerd door Duh-Events en mede mogelijk gemaakt door Rabobank.

Over CampZone

CampZone is het grootste outdoor gaming event van Nederland en vindt elk jaar plaats in juli en augustus. Bezoekers nemen hun eigen PC of gameconsole en tent mee en genieten elf dagen lang van alles dat met gaming te maken heeft. Naast gamecompetities wordt er dagelijks een afwisselend programma geboden met activiteiten zoals een cosplay-competitie, kampvuren, barbecues, bingo en verschillende teamsport-competities. CampZone trekt jaarlijks duizenden bezoekers en vindt dit jaar voor de 19e keer plaats.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.