Met Thalys tot aan de skipiste

Wandelen in de bergen. Foto: Elkedagvakantie


Het is mogelijk om deze zomer met de trein naar de wintersport in de Franse Alpen te gaan. De Sneeuw-Thalys zal iedere zaterdag tussen 23 december 2017 en 14 april 2018 vertrekken vanaf Amsterdam en Rotterdam. Met de Sneeuw-Thalys is het mogelijk om in slechts een paar uur naar de populairste skioorden in Chambéry te reizen. De tickets zijn verkrijgbaar vanaf 14 september.

Sneeuw- en sportliefhebbers reizen deze winter met de rode hogesnelheidstreinen vanuit verschillende stations in Nederland en België rechtstreeks naar Chembéry, Albertville, Moûtiers-Salins, Aime-la-Plagne, Landry en Bourg-Saint-Maurice. Vanuit hier kunnen zij eenvoudig overstappen. Een aantal van de populairste eindbestemmingen in deze regio zijn Les 3 Vallées, Tignes, La Plagne en Les Arcs.

Iedereen aan boord mag gebruik maken van het gratis aangeboden wifi-netwerk. De reizigers in Comfort 1 genieten daarnaast ook van een maaltijd die aan hun stoel geserveerd zal worden in combinatie met genoeg leesvoer om de rit door te komen. Tickets voor de Sneeuw-Thalys zijn verkrijgbaar vanaf €65,- in Standard voor een enkele reis en €99,- voor een enkele reis in Premium. Vroegboekers kunnen profiteren van het Snow Flakes-aanbod en voordeeltarieven (vanaf €49,-).

Tickets zijn vanaf 14 september verkrijgbaar op www.thalys.com

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.