Zomer voorbij: Dan nu de wintersport voorbereiden

Wintersport. Foto: Elkedagvakantie


De zomervakantie is voorbij, dus het is: The mountains are calling…tijd! In Oostenrijk zijn ze al bezig met de voorbereiding van een ultieme skisafari. Dwars door de Kitzbüheler Alpen. Van skigebied Saalbach Hinterglemm Leogang tot aan SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental. Ontdek de mooiste skitochten met 1 skipas waarmee je toegang hebt voor 23 skiregio´s, 937 skiliften en 2.750 km skipiste.

Ontdek
Elke dag een nieuwe uitdaging om een andere skiregio in de Kitzbüheler Alpen te ontdekken, wie wil dat nou niet? Ben je een ervaren skier die liever steeds verschillende pistes neemt in plaats van telkens hetzelfde baantje naar beneden glijdt? Dan is deze skisafari echt iets voor jou. Met keuze uit 23 skiregio´s, 937 skiliften en 2.750 km skipistes bieden de Kitzbüheler Alpen de grootste skisafari ter wereld aan.

Local heroes
Het goede ligt direct voor de huisdeur. Steek de Tiroolse skibergen van oost naar west, van noord naar zuid of van links naar rechts over. Er zijn velerlei skitochten mogelijk. Om je beleving van je skisafari nog individueler te maken, kun je samen met professionele locale skiguides – de local heroes – skitochten plannen. Dan weet je zeker dat je de beste pistes, de mooiste panoramauitzichten en de gezelligste skihutten meepakt.

Gratis en geen BoB
De verschillende skiregio´s in de Kitzbüheler Alpen zijn makkelijk met de bus en de trein te bereiken. De meeste dorpen hebben een station, zodat je snel en stressvrij van a naar b komt. Je spaart benzine, een parkeerkaartje en tijd voor het zoeken naar een parkeerplaats. Bovendien reis je geheel gratis met de gastenkaart. Dit in het kader van het stimuleren van green-travelling. Laat je auto dus staan en profiteer van het openbaar vervoer. Zo hoef je ook geen BoB meer te zijn tijdens de aprés ski…

Kijk voor meer informatie op www.kitzalps.com/nl/skisafari en www.kitzalps.com/nl/skitochten

De Kitzbüheler Alpen beslaan vier vakantiegebieden: Brixental, St. Johann in Tirol, Hohe Salve en PillerseeTal. De in het totaal 20 oorden rondom Kitzbühel, waaronder bekende plaatsen als Kirchberg, Hopfgarten, St. Johann in Tirol en Fieberbrunn, zijn typerend voor bewaarde Tiroolse charme. Een sterk punt van deze bestemming is het omvangrijke aanbod voor families, wandelaars, outdoor- en sportliefhebbers. Het moderne skigebied met ongeveer 1.000 km skipiste, hoort bij de besten van de wereld.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.