Sony komt met ‘dagjeweg’-speaker

De SRS-XB01 is makkelijk mee te nemen. Foto: PR

Sony heeft de smaak te pakken van draadloze speakers. Het assortiment wordt voortdurend uitgebreid. Een kant op van ‘groter en duurder’, maar ook ‘kleiner en goedkoper’. Tot die laatste categorie behoort de SRS-XB01. Een speakertje dat duidelijk bedoeld is om mee te nemen als je een dagje weg gaat. Voor bij aan de waterplas of als je even uitrust tijdens een fietstocht.

Het zijn kleurrijke speakers die volgens de producent tegen een stootje kunnen en een ‘extra bass sound’ hebben. De speakers hebben een batterijlevensduur van zo’n zes uur. Tegen die tijd ben je waarschijnlijk al lang weer thuis. De speakers hebben een koord, waarmee ze makkelijk ergens opgehangen kunnen worden (‘Zie je die tak daar?’). Het is ook mogelijk om er handsfree mee te bellen, dan stopt de muziek even en kun je terwijl je op je picknickkleed ligt toch even je baas te woord staan. De muziek slurpt de speaker via bluetooth uit je telefoon.

De speaker is waterbestending dankzij een IPX5-waardering. Gebruik op het strand, bij het zwembad of op het terras is dus geen enkel probleem. De SRS-XB01 is verkrijgbaar in zwart, geel, groen, blauw, wit en rood. Deze speaker is vanaf september 2018 in de Benelux te koop voor € 35

SRS-XB01 in een fietsmandje. Foto: PR

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.