Ron Brandsteder en Patrick Martens grappend als reisleiders door Denemarken

Ron en Patrick nemen je mee op reis door Denemarken. Foto: PR


In het nieuwe feelgood programma Love for the Campsite kruipen Ron Brandsteder en Patrick Martens in de rol van reisleiders. Met een bijzonder gezelschap bestaande uit acht vijftigplussers ervaren ze het campingleven in Denemarken. Ze ondernemen verschillende activiteiten; van oesters rapen tot het maken van Gin en van abseilen tot het wandelen over de kliffen van Møn.

Ron Brandsteder en Patrick Martens reizen door Denemarken met een groep van acht alleengaande senioren waarbij de kampeerervaring van het ene uiterste naar het andere gaat. Gezamenlijk ontdekken ze Denemarken en haar prachtige natuur zowel op sportief, cultureel als historisch gebied. Tijdens de uitzendingen worden vijf verschillende campings van de ANWB bezocht en zullen deelnemers overnachten in campers, caravans, vouwwagens en tenten van Camp to Go.

Vrijgezel

Een kampeerster is net vrijgezel geworden en vertelt dat zij alleen nog maar leuke dingen wil doen in het leven. Laat dat maar aan Ron en Patrick over. Deze sfeermakers leiden de groep van de mooiste stranden tot de kleurrijkste steden en dat met een nodige dosis humor. Het duo is naast reisleiding zelf nog relatief onervaren met kamperen. Beleef de avonturen van dit vrolijke gezelschap vanaf 10 oktober 2019 iedere donderdag om 21:30 uur bij ONS. Op zaterdag 12 oktober is de herhaling te zien om 18:30 uur bij ONS.

Het programma over dit kampeergevoel wordt mede mogelijk gemaakt door de officiële toerismeorganisatie van Denemarken, VisitDenmark, ANWB en Camp to Go.

Over TV zender ONS

Sinds september 2015 is ONS te zien op de Nederlandse televisie. Het kanaal is een voortzetting van de nostalgische zender NostalgieNet en onderscheidt zich met programma’s die terugkijken op vroeger, amusement uit vervlogen tijden, speelfilms en series zoals Medisch Centrum West, Wordt U al Geholpen?, Oh Moeder wat is het Heet en The Onedin Line. ONS is beschikbaar voor ca. 5 miljoen huishoudens.

ONS is onder andere te ontvangen op kanaal 50 in het basispakket van ZIGGO en op kanaal 89 in het pluspakket van KPN. Ook bij alle andere providers in Nederland is ONS in het pakket opgenomen.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.