Travelblog met bijzondere adressen in Spanje: Holaspain.nl

Lekker eten in Spanje. Foto: Elkedagvakantie


Voor iedereen die verliefd op Spanje is of dit land wel eens wil ontdekken, is nu de nieuwe travelblog Holaspain.nl. De site zet onder andere ultieme vakantieadressen in Spanje op een rijtje. Compleet met adresgegevens. Je kan dus zo bij de locatie boeken, heel handig en vaak voordeliger. Er komen steeds nieuwe bijzondere adresjes bij.

Op reis gaan is te gek, maar voor velen is de zoektocht naar dé ideale locatie voor vakantie of citytrip helemaal geen feestje. Na avonden zoeken nog steeds dat ene super-bijzondere-te-gekke-plekje niet gevonden. Maar door-en-door blijven zoeken naar een nóg leuker adres? Of bij voorbaat al geen zin om aan het zoeken te beginnen? Holaspain.nl kan dan een uitkomst zijn.

Wat kan je vinden op Holaspain.nl? Glamping in Spanje. Van beach cabins, tenten en tipi’s tot yurts, campervans en tree houses. Maar verder ook casas & villas, apartementen & cabanas, B & B’s en Hotels.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.