Bliep! In 1 seconde langs de Franse én Spaanse tol

Bliep! In 1 seconde langs de Franse én Spaanse tol 9

Een tolweg in Frankrijk. Foto: Elkedagvakantie


Goed nieuws voor iedereen die opziet tegen de drukte bij de tolpoorten op weg naar zijn vakantieadres in Zuid-Europa. Dankzij aparte rijstroken kunnen houders van een tolbadge doorrijden bij de Franse én Spaanse tolwegen, waarmee de reistijd aanzienlijk wordt verkort. Bovendien werkt de badge als betaalmiddel bij meer dan 300 Franse parkeergarages.

  • Geschikt voor auto’s, motors en campers
  • Met 30 km per uur langs tolpoort rijden
  • Prijs: 1,70 per maand voor Frankrijk

Files vermijden

De Bip&Go tolbadge voor auto’s, motors en campers maakt elektronische tolbetaling mogelijk in Frankrijk en Spanje. Groot voordeel is dat badgehouders op de Franse autoroutes kunnen kiezen voor de aparte rijstroken van de Télépéage, in Spanje aangeduid met Via-T op de Autopistas. Dat houdt in dat bij het benaderen van de tolpoorten al rijdend (30 km/uur) de badge wordt geregistreerd en de tolpoort openzwaait.

Dat betekent bij normaal verkeer een tijdwinst van gemiddeld 2 minuten per tolstation en kan aanzienlijk oplopen in het hoogseizoen als er lange rijen voor de kaartjesloketten staan.

Gebruikers betalen alleen abonnementsgeld voor de maand(en) waarin zij daadwerkelijk gebruik maken van de Bip&Go

Eenmalige aanschaf

Vakantiegangers betalen eenmalig voor de aanschaf én activatie van de badge en betalen alleen abonnementsgeld voor de maand(en) waarin zij daadwerkelijk gebruik maken van de Bip&Go. Voor Frankrijk is dat €1,70 en voor Spanje € 2,50 per maand. Tol- en parkeergeld worden bovenop het maandtarief gefactureerd en automatisch achteraf van de rekening afgeschreven.

Online bestellen

De badge is online te bestellen en wordt binnen 48 uur na aanmelding verzonden, samen met de houder, die gebruikers op de voorruit kunnen plakken. Voor motorrijders is een armbadge beschikbaar. Campers niet hoger dan 3 meter en/of zwaarder dan 3,5 ton kunnen ook gebruik maken van de badge.

Meer informatie op de Nederlandstalige website: www.bipandgo.com/nl

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.