Nomad viert verjaardag met jubileum-rugzak

Nomad viert verjaardag met jubileum-rugzak 8

De jubileum-rugzak van Nomad. Foto: PR


Het Nederlandse outdoormerk Nomad bestaat 40 jaar en viert dat met een speciale editie van de Backpack Eagle 55. ‘Een tijdloze klassieker vervaardigd met de technologische kennis van nu’, zo omschrijft het bedrijf het zelf. De lichtgewicht rugzak is multifunctioneel en bedoeld voor avontuurlijke tochten die je kunt delen via #originaladventures. Speciaal voor de vele fans heeft Nomad haar naam in grote gele letters op de zijkant gezet.

De Eagle 55 is gemaakt van het slijtvaste Cordura® en afgewerkt met lederen en metalen accenten. De zachte, gewatteerde schouderbanden moeten zorgen voor een maximaal draagcomfort. De rugzak wordt van bovenaf ingepakt en heeft een ruim hoofdvak. De bovenklep kan worden opgetild en heeft een extra vak. Compressiebanden aan de zijkanten stabiliseren de inhoud van de rugzak wanneer deze niet helemaal vol is. Verder heeft de Eagle 55 een gevoerd bodemvak en een uitneembare laptop sleeve.

Nomad veertig jaar

Nomad viert dit jaar haar veertigjarige jubileum. Het bekendste Nederlandse outdoormerk heeft een rijke geschiedenis. Zo werd de eerste Nederlander op de top van de Mount Everest ondersteund met een uitrusting van Nomad. De eerste Nederlanders bereikten de Noordpool dankzij de Nomad North Pole ’97 Expedition.

Prijs

De Eagle 55 is onderdeel van de Nomad Origins Collection, een collectie die de meest iconische producten uit de beginjaren opnieuw in de schijnwerpers zet. Het zijn de originele ontwerpen, maar dan aangepast aan de huidige stand van de techniek. Iconisch, authentiek en gelimiteerd verkrijgbaar: elk product heeft een uniek nummer. Nomad Eagle 55 Special Edition is verkrijgbaar bij de outdoorspeciaalzaak en via webshops. Inhoud 55 liter. Consumentenadviesprijs € 179,99. Kijk voor meer informatie op www.nomad.nl

Over Nomad

Nomad is een Nederlands merk en werd 40 jaar geleden opgericht door Bob Kooijmans met als doel kwalitatief hoogwaardige outdoorproducten te ontwikkelen zoals slaapzakken, matten, tenten, tassen, outdoorkleding en accessoires. In 2007 nam Barry Kooijmans The Nomad Company over van zijn vader en verlegde de focus van ‘Expeditie & Trekking’ naar ‘Outdoor & Travel’. Nu staat zijn zus Anouk Kooijmans aan het roer van Nomad.

Volg Nomad via #originaladventures.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.