Sony komt met ‘vakantie-projector’

Je kunt met deze projector in de vakantie een film vertonen op je tentdoek. Foto: Sony/PR


Sony introduceert dit voorjaar een kleine maar krachtige draagbare projector. De MP-CD1 weegt 280 gram en is zo groot als een handpalm. Dit model projecteert op ieder oppervlak tot 120 inch vanaf ongeveer 3.5 meter. De MP-CD1 is volgens de maker geluidsstil en daardoor geschikt voor zakelijke presentaties, gaming, events, maar ook voor op reis of een spontane filmavond.

Dankzij een opstarttijd van vijf seconden is de MP-CD1 snel inzetbaar. De projector is eenvoudig te verbinden met een Sony PlayStation, Google Chromecast of Microsoft Wireless Display Adapter via de HDMI/MHL-poort. Het draadloos delen van informatie via een smartphone of tablet is hierdoor eenvoudig.

De projector is voorzien van DLP IntelliBright. Deze technologie maakt gebruik van slimme algoritmen om de helderheid van het beeld te verhogen zonder afbreuk te doen aan de batterijduur. Dankzij een innovatief ontwerp wordt opwarming van de projector geminimaliseerd, ook bij een hoge helderheid.

De MP-CD1 produceert 105 ANSI-lumen en is uitgerust met een ingebouwde batterij van 5000 mAh. Dit garandeert twee uur lang scherpe en heldere beelden. De gebruikersduur kan worden verlengd door het apparaat op te laden via de USB-C-poort. Dit kan zowel via reguliere power adapter als een portable powerbank.

De MP-CD1 is uitgerust met automatische keystone-correctie voor een beeldweergave zonder vervorming. Daarnaast zorgt de dynamische beeldmodus voor heldere beelden onder alle omstandigheden. Aan de onderzijde van de projector is een statiefaansluiting bevestigd zodat de MP-CD1 overal geïnstalleerd kan worden.

De MP-CD1 is vanaf april beschikbaar in de Benelux voor € 400.

Specificaties

Modelnaam – MP-CD1 Mobiele Projector
Formaat van het geprojecteerde beeld – Max. 120 inch bij een projectieafstand van 3,45 m
Contrastverhouding – 400:1
Uitvoerresolutie – 854 x 480
Kleurbereik – Full colour (16 770 000 kleuren)
Gewicht – 280 gram
Continue projectieduur (volledig opgeladen) – 120 minuten (indien volledig opgeladen en zonder stroomtoevoer)
Afmetingen (b x h x l) – Ong. 83,0 mm x 16,0 mm x 150,0 mm

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.