Reis met de ‘Labrietjes’ door Peru

Sebastiaan Labrie, ken je hem nog? Hij is de laatste tijd niet meer zoveel op tv. In het verleden presenteerde hij verschillende reisprogramma’s. Hij heeft daardoor wel de smaak van avontuur te pakken gekregen. Hij is met zijn gezin nu bezig aan een reis door Zuid-Amerika en doet daarvan verslag via Instagram en Linda TV.

De programma’s bij Linda TV (er zijn nu 2 afleveringen te zien), zijn van een aangename lengte van 8 minuten. Dat blijkt voor dit soort YouTube-achtige dingen de ‘sweet spot’ te zijn. Niet te lang en ook weer niet te kort, zodat je het idee hebt dat het hele item aan je voorbij flitst. Voordeel is ook dat Sebastiaan en zijn partner Kim duidelijk tv-ervaring hebben, waardoor er een coherent en boeiend geheel ontstaat.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.