App om al die leuke verhalen op de kaart te bewaren

De site van MapPost.


Hoe vaak lees je wel niet een verhaal waarbij je denkt: Daar wil ik nog wel een keer naar toe! Vroeger knipte je zo’n artikel dan uit en stopte je het in een mapje. Maar in dit digitale tijdperk is dat wat gek. Je kunt de leukste linkjes natuurlijk in zoiets als Evernote bewaren of Pocket. Zo lang je er de goede labels aan hangt is het daar ook wel terug te vinden, maar deze app MapPost maakt het nu mogelijk om de linkjes voor al je toekomstige reizen te bewaren op een wereldkaart. Dus iedere keer als je een verhaal over IJsland leest of China (daar willen we zeker nog een keer naar toe), dan kun je de linkjes op de bewuste plaatsen op de kaart opslaan. Helemaal klaar als reiziger anno 2018!

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.