WensAmbulance Brabant krijgt ‘eigen’ vakantiebungalow

WensAmbulance Brabant krijgt 'eigen' vakantiebungalow 9

De bungalow waar de WensAmbulance nu de beschikking over heeft. Foto: PR


Dankzij een genereus gebaar van een van haar vrijwilligers heeft de stichting WensAmbulance Brabant op Droompark Hooge Veluwe in Arnhem de beschikking gekregen over een prachtige luxe recreatiewoning. De luxe recreatiewoning werd op ingetogen feestelijke wijze door Droomparken overgedragen aan de nieuwe eigenaren; familie Buit en bestuurslid van de Stichting WensAmbulance Brabant Frans van Gerven.

De woning komt kosteloos ter beschikking van de stichting om mensen die terminaal ziek zijn met hun dierbaren een mooi samenzijn in een groene omgeving te geven. Droomparken neemt de schoonmaak en het ontbijt voor haar rekening. Eigenares mevrouw Buit: ‘Ik ben zelf als vrijwilliger werkzaam voor de stichting en weet hoe belangrijk dit soort momenten zijn voor mensen in zo’n moeilijke fase. Ik ben blij dat ik dit voor deze mensen kan doen wanneer de woning beschikbaar is.’ Bestuurslid van Stichting WensAmbulance Brabant Frans van Gerven: ‘Het is echt een geweldig gebaar. Niet alleen geef je iemand die terminaal is een mooi laatste samenzijn met de naasten, je geeft de mensen die achterblijven ook een mooie herinnering.’

Stichting WensAmbulance Brabant

De Stichting WensAmbulance Brabant bestaat sinds 2011 en werkt met 160 vrijwilligers. De stichting heeft tot doel het vervullen van een laatste wens van mensen die terminaal ziek zijn zoals het vervoeren naar een plezierige plek. Hiervoor heeft de stichting op vier plaatsen in Brabant een ambulance staan. In 2017 kreeg het ruim 500 aanvragen om te vervullen. Het aantal aanvragen stijgt met zo’n 20% per jaar. Voor meer informatie: www.wensambulancebrabant.nl
Over Droomparken

Droomparken ontwikkelt al bijna twintig jaar recreatieparken op aantrekkelijke locaties in Nederland. De veertien locaties zijn gelegen in prachtige gebieden – een voorwaarde voor een Droompark – op de Veluwe, in Noord-Holland, aan het Veluwemeer, in Limburg of aan de Zeeuwse kust. Voor meer informatie: www.droomparken.nl.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.