Kijk terug: 50 jaar vakantiebeurs


In 2020 is er een bijzondere editie van de Vakantiebeurs; het evenement bestaat namelijk 50 jaar. Hier boven kun je in een video in een vogelvlucht door die jaren gaan. De beurs wordt van 16 januari t/m 19 januari 2020 gehouden in het Jaarbeurs-gebouw in Utrecht.

Voor het zover is is er in hetzelfde complex eerst de Kampeer & Caravan Jaarbeurs (9 t/m 13 oktober). En kamperen is hót: het aantal kampeermiddelen steeg dit jaar naar een nieuw Nederlands record van 555.771 caravans en campers. Daarmee staat Nederland in de Top-3 van fanatiekste kampeerlanden. Op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs zijn er tientallen primeurs te zien op het gebied van caravans, campers, vouwwagens, (dak-)tenten en accessoires en daarnaast is er een vol programma met presentaties, clinics en workshops. Onder meer voor nieuwbakken camperkampeerders, want de kampeerauto is hard op weg om het populairste vakantievoertuig te worden: het aantal campers is de afgelopen tien jaar meer dan verdubbeld.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.