Volg Kim-Lian op haar roadtrip door Zweden

Kim-Lian met haar gezin in Zweden. Foto: Visit Sweden

Presentatrice en actrice Kim-Lian van der Meij is al 15 jaar samen met de Zweedse Daniel en woont sinds een paar jaar met hun kinderen Ronja, William en Benjamin op het prachtige Zweedse eiland Gotland. In samenwerking met Visit Sweden gaat zij haar gezin meer van Zweden laten zien.

Zo reist de hele familie naar de regio Småland, waar Kim-Lian en haar kinderen onder meer op bezoek gaan bij Pippi en elanden aaien. Daarna vervolgen zij hun weg door West-Zweden waar ze al eilandhoppend door de archipel gaan en fietsen langs het beroemde Göta Kanal.

De vier online afleveringen van Kim-Lian in Zweden zijn te zien bij Kek Mama TV en binnenkort bij Volkskrant en Algemeen Dagblad.

https://www.kekmama.nl/thema/waarom-zweden-met-kinderen-geweldig-kek-mama

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.