Kip begint met verkoop van caravans aan huis

Kip begint met verkoop van caravans aan huis 9
Kip komt bij je thuis. Beeld uit video. Foto: YouTube

Als eerste caravanbedrijf geeft Kip nu demonstraties bij mensen thuis. Door corona komen mensen minder snel buiten de deur, Kip komt daarom naar de mensen toe. De Kip adviseur neemt vanaf de fabriek het gewenste caravanmodel mee naar de oprit van de belangstellende.

Het voordeel van het bezoek aan huis is dat de klant niet hoeft te reizen naar Kip. Daarbij is het een stuk service van het bedrijf uit Hoogeveen. Bezochte klanten vonden het prettig dat ze de kampeerwagen in hun eigen omgeving konden ervaren.

Demonstratie op oprit

Het enige wat de Kip adviseur nodig heeft is wat ruimte op de oprit of parkeerplaats. Deze nieuwe manier van werken is gericht op mensen die overwegen te kopen, maar gezien de situatie nu liever niet afreizen naar het Kip verkooppunt. 

*Uiteraard werkt Kip Caravans bij de mensen thuis volgens de nu geldende richtlijnen en zo contactloos als mogelijk.

Al eerder maakte kip reclame voor het verhuur van caravans voor gebruik als tijdelijk thuiskantoor.

In het kort – nieuwsoverzicht

+2

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.