Vijf manieren om Ierland te beleven

Vijf manieren om Ierland te beleven 9
Suir Blueway Tipperary. Foto:PR Ierland

Of je nu een natuurliefhebber bent of een adrenalinejunkie, een geschiedenisfanaat of een Ierse whiskeyfan, er zijn altijd nieuwe ervaringen te ontdekken in Ierland. Afgelopen jaar heeft het eiland veel uitdagingen overwonnen en is het weer tijd om naar de toekomst te kijken en hier horen ook een aantal noviteiten bij.

Dit zijn vijf attracties die je niet mag missen en in 2021 in Ierland opengaan:

1. Ontdek het onaantastbare natuurschoon

Nieuw in het aanbod van de attracties in 2021 is een veerdienst met twee boten in een van de mooiste delen van County Cork. Dursey Island, aan de Wild Atlantic Way, staat bekend om de enige kabelbaan van Ierland, die het eiland met het vasteland verbindt. Maar rond de kust van het eiland is de wilde schoonheid van het schiereiland Beara gewoon onvergetelijk. Met Dursey Boat Trips ervaar je de natuur, inhammen, baaien en een verzameling rotsen die rond het eiland liggen. Bull, Cow, Calf en Heifer Rocks, met typische natuurlijke bogen die door de zee zijn uitgehouwen, zien eruit alsof ze rechtstreeks uit een piratenfilm zijn gekomen. De boottocht langs deze iconen is een unieke beleving– met de camera in de hand een moeilijk te verslane ervaring.

2. Eet als een royal

In County Down is er een indrukwekkende nieuwe eet- en drinkbestemming geopend. Hinch Distilleerderij vierde de opening van haar deuren met de introductie van een zeldzame en exclusieve 18 jaar oude single malt whiskey, gerijpt in wijnvaten. Rondleidingen door de distilleerderij, die ook de Ninth Wave Gin produceert, worden binnenkort gestart. Ontdek en proef de sterke drank geïnspireerd op de Keltische mythologie.
In deze nieuwe attractie bevindt zich tevens de Hinch Brasserie, waar het menu op smaak wordt gebracht met de whiskey en gin uit de distilleerderij. Chef Leo Small, die voorheen kookte voor onder andere Hare Majesteit Koningin Elizabeth en Hillary Clinton, presenteert gerechten als Ninth Wave Gin gerookte zalm met karnemelk blini, citroenboter en crème fraîche van kaviaar.

3. Voel je Tarzan voor een dag

Ook het Wildlands Adventure Park, aan de rand van de stad Galway, heeft zich verder ontwikkeld en heeft nu één van de grootste lucht-, bos- en tokkelbanen van het land. Andere buitenactiviteiten op deze energieke nieuwe avontuurlijke bestemming zijn boogschieten, gevechtboogschieten, frisbee golf, oriëntatielopen, veldboogschieten, bosroutes, fietspaden en bushcraft (overleven in de wildernis). Binnen zijn er meerdere klimmuren, avonturenspel, een sporthal en yoga- en wellnessfaciliteiten – allemaal perfect voor gezinnen.

4. Omarm de natuur

Een andere recente onthulling laat je kennis maken met het prachtige landschap en het rijke culturele erfgoed van het eeuwenoude oosten van Ierland. De Suir Blueway Tipperary is een 53 km lange reeks wandel-, fiets- en watersportpaden langs de rivier de Suir in County Tipperary. De blueway vind je tussen de steden Cahir en Carrick-on-Suir inclusief een slalombaan voor wildwaterkano’s bij Clonmel. Peddelen op stromend water, fietsen of wandelen langs de rivieroever, hiken in de nabijgelegen bergen of slenteren door bruisende steden en dorpen…. Beter dan dit wordt het niet.

5. Waan je in de wereld van Game of Thrones

Naar verwachting wordt dit jaar ook een enorme Game of Thrones®-attractie geopend in Noord-Ierland. Hoewel er nog geen specifieke datum is aangekondigd, wordt verwacht dat de Game of Thrones Studio Tour later dit jaar zal worden geopend.
Deze unieke ervaring wordt ondergebracht in de Linen Mill Studios, een van de belangrijkste locaties die werd gebruikt voor het filmen van de historische tv-show in Noord-Ierland. Gelegen in Banbridge, County Down, zal de grote ‘Thrones’-experience een meeslepende, hoogzintuiglijke attractie met volledig aangeklede sets, authentieke kostuums, wapens en rekwisieten die allemaal de epische, middeleeuwse fantasiewereld van de show oproepen.

Dan nog dit

Frankrijk weer open voor vakantiegangers

Voilà! Het moment waar we met z’n allen op zaten te wachten, is nu eindelijk daar: nadat Corsica al op 4 juni op geel sprong, geldt er vanaf 24 juni 2021 voor heel Frankrijk een geel reisadvies. Dit betekent dat je voor terugkeer naar Nederland geen negatieve test hoeft te laten zien of in (thuis)quarantaine hoeft te gaan. Wanneer ben je volgens Frankrijk volledig gevaccineerd?

 • 2 weken na de tweede injectie van een tweepriksvaccinatie;
 • 4 weken na een eenpriksvaccinatie;
 • 2 weken na een vaccinatie als je al besmet bent geweest met het coronavirus (één dosis is voldoende).

Op 8 juni heeft de Franse staatssecretaris van Toerisme Jean-Baptiste Lemoyne aangegeven dat Frankrijk het Nederlandse gele vaccinatieboekje erkent als vaccinatiebewijs. Ook de COVID-vaccinatiekaart van het RIVM/de GGD zal door Frankrijk worden geaccepteerd in afwachting van de Europese digitale gezondheidspas. Nederland verstrekt gratis PCR-testen aan personen die nog niet volledig gevaccineerd zijn maar wel willen reizen in de maanden juli en augustus 2021. Lees hierover meer op de website van de Rijksoverheid. Voor actuele informatie over de situatie rondom COVID-19 in Frankrijk, ga naar: https://nl.france.fr/nl/bereid-je-reis-voor-naar-frankrijk/coronavirus-informatie-situatie-frankrijk 

Bommelwandeling door Amsterdam

Dit jaar is het 80 jaar geleden dat heer Bommel en Tom Poes geboren werden. Hun schepper, de tekenaar en schrijver Marten Toonder, woonde in die tijd (1941-1946) in Amsterdam. Amsterdam was dus de plek waar hij zijn eerste grote succes verwierf. Voor liefhebbers wordt nu een wandeling gehouden langs de panden in het centrum van Amsterdam waar Toonder woonde en werkte, maar ook langs andere locaties die belangrijk voor hem waren en waar een verhaal aan vastzit. De wandelingen worden samen met reisbureau Historizon deze zomer gehouden op

 • maandag 12 juli (de ‘geboortedatum’ van heer Bommel!)
 • vrijdag 6 augustus
 • vrijdag 3 september

De prijs van deze dagtocht is € 89 euro. Dat is inclusief koffie/thee met iets lekkers, een luxe lunch in Hotel de l’Europe en een afsluitend hapje en drankje. De wandeling is ongeveer 10 kilometer lopen, verspreid over de dag. Lees er meer over de inhoud van de wandeling op de website van Historizon, waar je je ook kunt opgeven. Het aantal plaatsen is beperkt.

Costa Dorada één grote speeltuin voor kinderen

In de vakantieregio Costa Dorada is vervelen absoluut uitgesloten. Met een kustlijn van 216 kilometer lengte, gouden stranden, een enorm watersportaanbod, honderden kilometers aan fiets-, mountainbike- en wandelpaden, populaire badplaatsen als Salou en Cambril, het spectaculaire attractiepark PortAventura met daarin onder meer Ferrari Land en Caribe Aquatic Park, en een gezonde portie cultuur met onder meer het Romeinse verleden van de stad Tarragona is deze vakantieregio zeer geschikt voor families met kinderen. Natuurliefhebbers komen met het nationaal park Delta de L’Ebre aan hun trekken. Bijkomend voordeel: de zee loopt zeer geleidelijk af en is dus veilig voor de kleintjes. http://www.costadauradalife.com/

Hoogste achtbanen van Europa

Hoogtepunt van neen vakantie aan Costa Dorada is een bezoek aan het attractiepark PortAventura in Salou met de hoogste achtbanen van Europa, het is ingedeeld in zes zones met ieder een eigen thema en attracties. In het park zijn ook verschillende hotels gevestigd. Binnen het PortAventuraterrein zijn nog twee andere parken gevestigd waarvoor een aparte toegangsprijs geldt: FerrariLand dat geheel in het teken staat van het legendarische automerk en Costa Caribe Aquatic Park, een immens waterpark. PortAventura is geopend tot 7 november 2021, in juli en augustus tot 20.00 uur.

Om nou je hele vakantie alleen maar aan het strand door te brengen, zou jammer zijn, gezien het prachtige achterland van Costa Dorada. De regio telt talrijke korte (PR) en langere (GR) routes, waaronder de GR92 die langs de hele kust van Costa Dorada loopt. Eén traject daarvan dat voor het hele gezin geschikt is, is de Cami de Ronda. Liefhebbers van bergen gaan wandelen in bijvoorbeeld het natuurpark Serra del Montsant of Ports de Tortosa-Beseit. Voor korte cultuurwandelingen worden o.a. de Oude Stadsroute en de Romeinse Route in Cambrils aanbevolen

Avonturen in Salou

In het centrum van Salou vind je een avonturenpark van meer dan 8000 m² – Bosc Aventura. Je kunt er ziplinen, paintballen, mingolfen en handboogschieten. Kinderen vanaf 3 jaar zijn er welkom. Voor een beetje Max Verstappen gevoel ga je naar de Karting Salou, een prachtige kartbaan met circuits voor kinderen van 4 tot 7 jaar, 7 tot 13 jaar en vanaf 14 jaar.

Mocht je nog meer adrenaline door je lijf willen laten gieren, dan stap je vanaf je kart zo in de attractie ‘Bungee Rocket’, die jou als een katapult naar een hoogte van 90 meter slingert. Dagelijks geopend van 10.30 uur tot 21,30 uur. https://kartingsalou.com/en/

Spookachtig bezoek aan dorpje

Legende wil dat in vorige eeuwen in het dorpje Pratdip op zo’n 7 kilometer van de kust wolfachtige honden met rode ogen ’s nachts door de straten zwierven om schapen, geiten en zelfs mensen aan te vallen. Dit volksverhaal is zo ingebed dat er voor kinderen een rondwandeling gemaakt is waarbij ze met behulp van een kaart op zoek moeten naar de ‘dips’ (de wolfhonden) – in het dorp zijn er 11 exemplaren te vinden.

Romeins Tarragona

Voor een dagje cultuur snuiven is een bezoek aan de stad Tarragona waar de Romeinen ooit heer en meester waren een must. Tot de 14 complexen die op de UNESCO Werelderfgoedlijst staan, behoren het Romeins amfitheater van Tarraco, het Monument als Castellers, de ruïnes van het circus, stadsmuren, de toren van de Scipio’s en de aquaduct de les Ferreres.

Vijf manieren om Ierland te beleven 11
Platja en familie. Foto: PR
Testen voor toegang in Oostenrijk: hoe ziet een vakantiedag in Tirol eruit?

Nu het reisadvies voor een aantal landen veranderd is naar ‘code geel’ en een reis naar Oostenrijk weer tot de mogelijkheden behoort, kunnen Nederlanders hun zomervakantie gaan plannen. Hoewel Oostenrijk weer open is voor de Nederlandse toerist, is dit nog niet geheel zonder beperkingen. Hoe ziet een vakantiedag in Tirol er dit jaar uit? Hoe werkt het met testen voor toegang en waar kan dit? Welke maatregelen gelden er en vooral: welke mogelijkheden zijn er? In onder andere de regio Kufsteinerland gelden er regels die ervoor zorgen dat vakantiegangers veilig en ontspannen op vakantie kunnen.

Niet alleen de Nederlandse regering heeft sinds 10 juni een positief reisadvies gegeven, ook Oostenrijk verwelkomt Nederlanders weer met open armen. Het land hanteert de zogenaamde ‘3G-regel’ bij inreizen, maar ook op diverse andere plaatsen zoals bij het inchecken in de accommodatie, in de horeca en bij bepaalde bezienswaardigheden of activiteiten. Denk hierbij aan een bezoekje aan de vesting Kufstein, de lokale bierbrouwerij of de culinaire wandelroute langs berghutten in het Kufsteinerland. De 3G-regel houdt in: getest, gevaccineerd of genezen. De maatregelen die er op dit moment gelden zijn uiteraard onderhevig aan verandering en toeristen worden dan ook tijdig geïnformeerd over mogelijke wijzigingen, bijvoorbeeld op de website van het Kufsteinerland

Opening nieuw archeologisch park in Trentino

Op 24 juni opent het nieuwe Parco Archeo Natura di Fiavè de deuren in de Noord-Italiaanse regio Trentino. Dit archeologisch park is onderdeel van het 3500 jaar oude paalwoningendorp Fiavè, dat op de UNESCO werelderfgoedlijst staat. Vanaf deze week kunnen bezoekers een avontuurlijke reis door de tijd beleven dankzij een indrukwekkende reconstructie van het prehistorische dorp, gebaseerd op de vondsten van jarenlange opgravingen in het gebied.

Fiavé is een van de 111 plaatsen die samen de site vormen van de prehistorische paalwoningen in de Alpen die in 2011 tot UNESCO Werelderfgoed zijn uitgeroepen. Het unieke paalwoningendorp van Fiavè ligt tussen het Gardameer en de Brenta Dolomieten en was gebouwd aan de oevers van het oude Lago Carera. Het meer, dat een veenmoeras is geworden, heeft gedurende enkele duizenden jaren de geschiedenis bewaard die laat zien hoe onze verre voorouders leefden.

 • Verder zijn er ook de paalwoningen van Ledro, waar veel bijzondere overblijfselen van de bronstijd worden tentoongesteld. Zelfs in de zomermaanden kunnen bezoekers genieten van een rijk gevuld programma, van archeologische workshops en evenementen tot aan concerten en shows.
 • Een tiental kilometers verder bevindt zich Monte San Martin in Lundo, het is één van de grootste en meest indrukwekkende oude vestingplaatsen in de Alpen. Op deze rotspunt tussen Altogarda en het Giudicarie-gebied, zijn de overblijfselen teruggevonden van een oud fort uit het Romeinse rijk.
 • Daarnaast behoren de authentieke dorpen Fiavé en Ledro tot het biosfeerreservaat Alpen van Ledrensi en de JudicariaIn het gebied, dat zich uitstrekt tussen de Dolomieten van Brenta en het Gardameer, bevindt zich een grote biodiversiteit in combinatie met historisch-culturele bezienswaardigheden. In 2015 kreeg het gebied niet voor niets een internationale onderscheiding in het kader van ‘Man and Biosphere’.

Meer informatie via: www.visittrentino.info/en/articles/art-and-culture/parco-archeo-natura-fiave en www.visittrentino.info/en/articles/art-and-culture/a-stroll-through-history

Unieke experience met metersgrote dino’s gemaakt van steentjes

Deze zomer komen tientallen enorme dino’s die gemaakt zijn van miljoenen steentjes naar Utrecht. Van 12 juli tot en met 29 augustus is het industriële pand van DeFabrique dé plek waar je de expositie, de Dino Fabriek, eenmalig kunt beleven. Deze voormalige veevoederfabriek bestaat dit jaar 100 jaar en is door de industriële uitstraling de ideale locatie voor een expositie en theatershow over de eeuwenoude dinosaurussen.

DeFabrique staat deze zomer zeven weken lang in het teken van zestig dinobeelden die zijn gemaakt van miljoenen bricks. Dompel je onder in de wereld van de dinosaurussen onder leiding van Professor Diffeloor en wandel door verschillende ruimtes om meer te weten te komen over deze eeuwenoude dieren. Dino Fabriek is gericht op basisschool jeugd en is een initiatief van Kibeco (kinder beleving concepts), het bedrijf van initiatiefnemer Tim Lammers. Meer informatie: www.dinofabriek.nl

Groningen lanceert eerste LF-weekendtochten

Iedereen die overweegt om op fietsvakantie te gaan, of gewoon een heerlijk actief weekendje weg wil, kan vanaf vandaag in Groningen terecht voor een LF-weekendtocht. De routes Eems-Dollard en Groninger Wadden zijn een variant op de 610 kilometer lange LF Kustroute. Routebureau Groningen heeft in de transitie van LF-routes naar LF-icoonroutes een primeur met deze eerste weekendlussen. De komst van de kortere trajecten maakt het mogelijk om tijdens weekenden of midweken te proeven aan de complete Langeafstand Fietsroute. Het concept is simpel; een deel via de LF Kustroute en een deel via de knooppunten, slapen en eten waar je zelf wilt, en na twee of drie dagen en een ervaring rijker terugkomen bij het startpunt. 

Nieuw Deens museum over eilandleven in Zuid-Funense archipel

Het water ten zuiden van het Deense eiland Funen is bezaaid met vele kleine eilandjes. Sinds 18 juni jl. kunnen bezoekers meer te weten komen over deze eilandengroep en het bijzondere landschap en leven ervan in het nieuwe “Øhavsmuseet” in Faaborg.

In het nieuwe archipelmuseum “Øhavsmuseet” maken bezoekers kennis met de schoonheid en eigenaardigheden van de meer dan 60 grote en kleine eilanden en steenbergen van de archipel. De relatie tussen mens en natuur staat centraal in de eerste tentoonstelling “Mærk dig selv” (Ontdek jezelf).

Øhavsmuseet is in het seizoen 2021 geopend van 18 juni tot 24 oktober. Toegang voor volwassenen is 75 DKK (ca. 10 Euro). Kinderen tot 18 jaar krijgen gratis toegang. Tickets zijn momenteel alleen online te boeken.

Zwitserland versoepelt grensbeleid per 26 juni

Niets staat een vakantie in Zwitserland meer in de weg: nadat Nederland het reisadvies voor het Alpenland onlangs al aanpaste in ‘geel’, versoepelt Zwitserland vanaf 26 juni haar grensbeleid voor reizigers uit Nederland en andere Schengenlanden. De quarantaineplicht komt te vervallen en wie per auto of trein naar Zwitserland reist, hoeft zich ook niet te laten testen. Vliegtuigpassagiers vullen nog wel een contactformulier in en wie van hen nog niet volledig gevaccineerd is, of recentelijk genezen van Covid-19, dient een negatieve PCR- of antigeentest te tonen.

Met het besluit van de Zwitserse regering op 23 juni komt er vanaf 26 juni een einde aan de verplichte quarantaine voor ongevaccineerde reizigers uit Nederland. Wie met het vliegtuig reist en niet volledig gevaccineerd is, dient een negatieve PCR- of antigeentest te kunnen tonen, die maximaal 72 uur daarvoor is afgenomen. De testplicht geldt niet voor kinderen tot en met 16 jaar. Passagiers die gevaccineerd zijn, of recentelijk genezen van Covid-19, dienen het bewijs hiervan te kunnen tonen.

Meer informatie
De volgende websites bieden meer informatie:
Zwitsers Ministerie van Gezondheid
Zwitsers Staatssecretariaat voor Migratie
MySwitzerland.com/open
Nederlands reisadvies voor Zwitserland

Reisadvies Slovenië per 24 juni naar geel

Goed nieuws voor Nederlanders die deze zomer graag buiten de landsgrenzen op vakantie willen, maar bij voorkeur niet naar de geijkte – en vaak drukke – vakantiebestemmingen willen afreizen. Slovenië kleurt vanaf donderdag 24 juni geel maar het land zelf is groener dan groen. Het is ongeveer de helft zo groot als Nederland en leent zich dus ideaal voor een autovakantie. De prachtige turquoise meren en rivieren, de bergen, de ruimte en rust, het grote aantal campings – waaronder een indrukwekkend glamping aanbod, een eldorado voor fiets- en wandelliefhebbers, de sfeervolle en ideale wandelhoofdstad Ljubljana en de lokale wijnen zullen ook bij vakantiegangers die er nog niet eerder geweest zijn goed in de smaak vallen. Algemene toeristische info over Slovenië op www.slovenia.info

Gids vol wandeltips en inspiratie: 52 reflecties om wandelen nog leuker te maken

Lopen doen we al eeuwenlang, maar sinds het afgelopen jaar is wandelen populairder dan ooit. Maar doen we het wel goed? Met 52 reflecties leren we opnieuw te lopen: hoe het eigenlijk moet, wat we eraan hebben, hoe onze ogen, armen, ademhaling, brein en heel het lichaam meedoen. Het staat allemaal in het boek Gelukkig kunnen we wandelen. Dat staat vol wetenschappelijke feitjes, vrolijke anekdotes en gevoelige ondertonen.

Wandelen maakt je gelukkiger, slimmer en vriendelijker, en in dit boek ontdek je waarom en krijg je nóg meer zin om op pad te gaan. Annabel Streets schrijft romans, en non-fictie over gezond en vitaal leven. In haar vrije tijd is zij het liefst aan het wandelen. Ze woont in Engeland.
Gelukkig kunnen we wandelen | 52 weken lang wandeltips en inspiratie | Annabel Streets | 9789021582177 | € 20,- | verschijnt 29 juni 2021

a&o hostels geeft gasten kans op ‘Gouden Sleutel’

Vanaf half juni maken gasten van a&o hostels kans op een jaar vol gratis overnachtingen in één van de 40 vestigingen van Europa’s grootste budget hostelketen. Onder het matras kijken is de moeite waard, want in elke a&o zit dan een ‘Gouden Sleutel’ verstopt. CMO Phillip Winter: “We hebben lang moeten wachten om onze vestigingen weer volledig open te stellen voor bezoekers – met de Gouden Sleutel willen we onze gasten bedanken die ons de afgelopen maanden trouw zijn gebleven en ons op allerlei manieren hebben gemotiveerd.” a&o hostels heeft op dit moment maar liefst 40 vestigingen in 24 steden in 9 verschillende Europese landen. Meer informatie op: www.aohostels.com

Puy du Fou opent seizoen 2021

Het Franse themapark Puy du Fou opent vanaf vandaag weer zijn deuren. Het non-mainstream familiepark, dat bij de TripAdvisor Travellers Choice Awards werd uitgeroepen tot het nummer 2 pretpark van de wereld, biedt meer dan 150 hectare themapark midden in de natuur, waardoor de veiligheid van de bezoekers en de teams gegarandeerd kunnen worden. Met inachtneming van de strenge sanitaire voorschriften wil Puy du Fou zijn bezoekers de gelegenheid bieden om weer met familie of vrienden te genieten van nieuwe spectaculaire shows van lokale legendes en echte gebeurtenissen waarbij romantiek, emotie en historie centraal staan.

Van 10 juni tot en met 30 juni ontvangt de Puy du Fou zijn bezoekers alleen van donderdag tot en met zondag (waarbij de hotels in het park wel al op woensdagvond open zijn). De aanvangstijden van de avondshow ‘Les Noces de Feu’ worden aangepast en vervroegd om de bezoekers in staat te stellen de geldende avondklok in acht te nemen. Vanaf 1 juli, als de gezondheidssituatie het toelaat, zal de Puy du Fou alle dagen van de week open zijn volgens het oorspronkelijke schema, dat hier te vinden is. De avondvoorstelling Cinescénie wordt op zaterdag 3 juli hervat, volgens het schema van dit seizoen. Een extra sessie van deze show is ook gepland voor vrijdag 17 september 2021.

Aangezien de gezondheidssituatie voortdurend evolueert, raadt de Puy du Fou alle bezoekers sterk aan om hun verblijf zo goed mogelijk voor te bereiden en vóór hun bezoek de speciale pagina “Informatie over het Coronavirus Covid-19” te raadplegen, die beschikbaar is op de website puydufou.com.

In het kort – nieuwsoverzicht

 • Toerisme-expert Jan van der Borg: ‘Is een weekend Barcelona zo veel leuker dan vier dagen Brussel?’ (Knack.be)
 • Mannen legen het toilet, vrouwen staan in de keuken: zo kamperen Nederlanders in een camper (AD.nl)
 • B&B HOTELS opent haar eerste hotel in Nederland (Hospitality Management)
 • Auto huren in het buitenland? Zo word je niet bedrogen (AD.nl)
 • Drie maal inspiratie voor jouw perfecte en unieke camper (Autovisie)
 • Camper, koffie en gaan: Margreet (58) gaat het liefst alleen op vakantie (Linda)

Video van de week: Achtbaan dwars door centrum Amsterdam

Speciaal voor A’DAM VR Game Park ontwikkelden ‘s werelds beste game ontwikkelaars een unieke en adembenemende nieuwe attractie. Bezoekers nemen plaats in een achtbaankarretje, zetten een VR-bril op en bevinden zich in een levensechte achtbaanrit dwars door Amsterdam. Iets wat in het echte leven onmogelijk lijkt, wordt werkelijkheid in de wereld van virtual reality. Het achtbaankarretje beweegt mee terwijl de bezoeker virtueel over een rails langs alle hoogtepunten van de stad raast. Bezoekers van zowel A’DAM LOOKOUT en A’DAM VR Game Park kunnen een ritje in de Amsterdam VR Ride maken voor €5 per persoon. Naast de virtuele achtbaan kunnen de bezoekers van A’DAM VR Game Park genieten van de grote selectie aan high-end VR-games met o.a. free-roaming shooters, 4D race simulatoren, virtuele escape rooms en nog veel meer. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via ADAM-VR.com.

Weekenradio met Hit100.nl

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.