Campings.com neemt BungalowSpecials over

Een zwembad is een belangrijk onderdeel van menig camping, zoals hier in Frankrijk. Foto: Elkedagvakantie

De Europese markt voor vakanties op campings en vakantieparken heeft een flinke consolidatie gezien met de overname van Nederlandse BungalowSpecials door het Franse Campings.com.

De oprichter van BungalowSpecials, Remco Hofstede, is van mening dat de twee bedrijven goed bij elkaar passen, omdat de locaties waarmee zij samenwerken, nauwelijks overlappen. Dit betekent synergie voor Campings.com, die nu de locaties van BungalowSpecials aan haar klanten kan aanbieden.

Volgens de CEO van Campings.com, Jérôme Mercier, biedt de overname een unieke kans om stevig te groeien op de Europese markt. Alle werknemers van BungalowSpecials zullen bij Campings.com in dienst blijven en in Haarlem blijven werken. Mercier is er van overtuigd dat hij gebruik kan maken van hun jarenlange ervaring en kennis om de positie van Campings.com verder uit te bouwen. De overname heeft betrekking op alle websites van BungalowSpecials, waaronder villagedevacancesspecials.fr, ferienparkspecials.de, bungalowspecials.nl, bungalowspecials.be, holidayparcspecials.co.uk en feriendorfspecials.at.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.