Nieuwe verzamelsite: Bijzonderhuisje.nl

Een van de woningen op Bijzonderhuisje.nl
Een van de huisjes die te vinden is op de site. Dit huisje staat in De Zanding. Foto: Bijzonderhuisje.nl

Slapen in een boshuisje of tiny house op de Veluwe, strandhuisjes in Zeeland of in een duurzaam vakantiehuis in Duitsland: mooie huisjes genoeg, maar je moet ze wel weten te vinden. Op de nieuwe website Bijzonderhuisje.nl belooft een selectie van de mooiste huisjes in Europa.

Zo promoot de site zichzelf: ,,Herken je dat gevoel van wanhoop als je avond na avond het internet afstruint naar het perfecte vakantiehuisje voor je weekendje weg of vakantie? Het aanbod aan vakantiehuizen is zo groot, dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Maar vanaf nu niet meer! Uit het enorme aanbod aan vakantiehuizen in Europa hebben we de mooiste, fijnste en leukste huizen voor je geselecteerd. Om je op weg te helpen en je tijd te besparen. Jouw vakantie verdient een bijzonder huisje.”

Hond mee naar bijzonder huisje?

Hond mee? Dat kan! Daarvoor heeft de site een speciale selectie gemaakt met huizen waar honden welkom zijn. Even helemaal weg van de wereld om een paar dagen te onthaasten? Kies dan voor een huisje zonder WiFi.

De site selecteerde al drie favoriete huisjes voor een weekendje weg:

  1. Droompark de Zanding, tiny houses met hot tub op de Veluwe
  2. Suitelodges Gooilanden, vakantievilla’s vlakbij de Loosdrechtse Plassen
  3. Qurios ECO Grevelingenstrand, duurzame tiny houses aan het Grevelingenmeer

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.