Zoeken naar geld in een hooiberg(hut)

Zoeken naar geld in een hooiberg(hut) 10
Op kleine campings in Nederland verschijnt ‘de hooiberghut’. Stel je daar nu geen Swiebertje-achtige-gezelligheid bij voor, want het zit hem meer in de naam, dan in de praktijk. Dat blijkt althans uit de foto’s op de site Hooiberghutten.nl. Het is eigenlijk net zoiets als met de ‘chalets’ die ook op allerlei (iets grotere) campings het beeld zijn gaan bepalen. Zoals we allemaal weten zijn dat gepimpte sta-caravans die simpelweg een ander jasje hebben gekregen.

Bij de hooiberghut gaat het om een keet met een stapelbed, die nog wel het meest lijkt op de oude trekkershutten. Op de site wordt nadrukkelijk gesteld dat ‘het hooi is vervangen door een dik matras’. De buitenkant ziet er inderdaad uit als een ouderwetse hooiberg en kennelijk moet dat voldoende zijn om gevoelens van buitenleven en nostalgie bij de gebruikers op te roepen. Die moeten dan wel minimaal 45 euro neertellen voor een overnachting. (Denkt u om uw eigen slaapzak?)

Gaat dit een succes worden? Wat denkt u? Laat uw reactie hier onder achter.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.