(Pers)cadeautje van Ecuador

Even aandacht voor Ecuador.

Even aandacht voor Ecuador.


Je hebt persberichten, perscadeautjes en – best of all – persreisjes. Gisteren kwam er op de redactie van Elkedagvakantie een goodiebag van Ecuador met de post. Er zaten allerlei snuisterijen in die ons deden denken aan vakanties in Frankrijk en Duitsland. Daar heb je in de supermarkten van die puntzakken (aparte voor jongens en meisjes) met verrassingen er in. Die zaten hier ook in: chocolade uit het Zuid-Amerikaanse land, een boekenlegger, een strooien hoedje, een kolibrie als wandversiering en…een folder. Daarin een beschrijving van het land en een verwijzing naar de site waar het allemaal om ging: http://allyouneedisecuador.travel

Die site vestigt o.a. de aandacht op onderstaande video over het land. En dat is (filmisch en qua sfeer) zo’n mooie productie, dat het een cadeautje voor iedereen is!

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.