De beste gadgets voor een roadtrip

Tijdens een roadtrip zijn er een paar gadget die de reis een stuk aangenamer kunnen maken.

Tijdens een roadtrip zijn er een paar gadget die de reis een stuk aangenamer kunnen maken.

Een roadtrip naar je vakantiebestemming kan heel leuk zijn, als je goed voorbereid op weg gaat. Denk daarbij bijvoorbeeld aan muziek. Zo heb ik ooit een roadtrip naar Engeland gemaakt met alleen Hitzone best of 1998 in de cd-speler. Daar heb ik wel van geleerd om nooit meer zonder een goed gevulde Spotify playlist op weg te gaan. Of wat dacht je van een lege mobiele telefoon, terwijl je die eigenlijk als routeplanner gebruikt. Ook niet echt handig. Om deze on the road rampen te voorkomen vind je hieronder de beste gadgets voor een roadtrip.

1. Autolader
Laten we eerlijk zijn: zonder onze mobiele telefoon zijn we nergens. Daarom is het handig om een autolader aan te schaffen voordat je op weg gaat. Normaal gesproken leg je kleine afstanden af en kun je wel zonder, maar voor een roadtrip is dit een must. Zeker als je een Usb autolader koopt moet je wel op kwaliteit letten. Ik heb ooit een autolader gehad die niet snel genoeg kon opladen, zodat mijn telefoon uiteindelijk nog leeg was voordat we op onze bestemming waren. Jammer, aangezien ik mijn telefoon ook als routeplanner gebruikte. Op deze website vind je verschillende autoladers.

2. Spotify
Een andere onmisbare luxe tijdens een roadtrip is muziek. Als je naar het buitenland gaat wil je over het algemeen niet naar de radio luisteren. Daarnaast is het fijn om je eigen favoriete liedjes bij je te hebben, als je even een dipje hebt en wel wat motivatie kan gebruiken. Spotify is een van de makkelijkste manieren om al je muziek mee te nemen. Daarnaast kun je je afspeellijsten ook offline gebruiken, dus je hebt geen dure internetbundel nodig. Heb je wel internet in het buitenland? Helemaal mooi dan kun je nog liedjes toevoegen terwijl je onderweg bent. Maar een deel van de voorpret is natuurlijk het uitzoeken van muziek voor onderweg, dus laat dat je vooral niet ontnemen. Voor meer informatie ga je naar de website.

3. Bluetooth kit
Heb je nog een audiosysteem in je auto waar je geen telefoon op aan kan sluiten? Dan kan een Bluetooth kit uitkomst bieden. Er zijn veel verschillende opties waar je uit kan kiezen. Het voordeel is dat deze kits draagbaar, klein en handig zijn. Ze geven je voordelen als handsfree bellen en muziek streamen. Dit is niet alleen handig, maar ook nog eens veilig. Hier vind je verschillende opties.

4. Koelbox
Een van de leuke dingen aan een roadtrip is het eten. Op een of andere manier is een lange autoreis een vrijkaart om zoveel en zo lekker mogelijk te eten. Dus er gaat gegarandeerd veel snoep en andere ongezonde dingen mee. Maar langs de snelweg eten is ook lang niet alles. Hoewel ik moet zeggen dat daar de laatste jaren, in mijn ervaring, ook is geïnvesteerd in gezonde opties, laat het nog wel wat te wensen over. Daarom kun je thuis ook een hele lekkere en gezonde lunch meenemen en bewaren in een koelbox. Daarnaast kun je eten meenemen om ’s avonds te koken op je vakantiebestemming, dat scheelt weer een rit naar de supermarkt als je helemaal gaar bent van de reis. Om ervoor te zorgen dat een koelbox koud blijft heb je versies waar je ijs in moet doen, maar er bestaan ook met een autolader zodat ie hetzelfde werkt als een koelkast. Kijk hier voor meer informatie.

5. Kussens
De hele dag in de auto zitten is gek genoeg heel vermoeiend. Dus als je niet aan het rijden bent is er niets lekkerder dan op de achterbank een dutje doen. Alleen is het dan wel moeilijk om een fijne houding te vinden en waar je niet helemaal stijf van wakker wordt. Daar hebben ze wat op bedacht met het TravelRest kussen. Dit is een langwerpig opblaasbaar kussen dat je om je riem heen vastmaakt. Dit kussen (ook te gebruiken in vliegtuigen) zorgt dat je lekker tegen je riem aan kan gaan liggen zonder dat je je in allemaal moeilijke bochten moet wringen. Als je weer thuis bent kun je het kussen gewoon laten leeglopen en opvouwen voor de volgende roadtrip. Voor meer informatie ga je naar de website.

Dit zijn nog maar enkele tips er zijn nog veel meer handige gadgets om mee te nemen op reis, ga hier heen voor meer informatie.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.