Reist u naar Europa? Blijf op de hoogte van de wisselkoersen

Afbeelding: Forex

Afbeelding: Forex


[ADVERTORIAL] Steeds meer Britten reizen elk jaar naar de betoverende uithoeken van Europa, maar nu de euro de laagste stand heeft bereikt sinds 2008, is het belangrijker dan ooit om de wisselkoers in de gaten te houden.

Het aantal Britten dat naar het buitenland reist is in 2013 met 3,5% gestegen, met Europa als duidelijke favoriet. Hier zijn vijf eenvoudige regels waar u rekening mee dient te houden bij het omwisselen van uw geld:

  1. Geldautomaten zijn de beste keuze als het gaat om de dagelijkse contanten
  2. De wisselkantoren die ‘kosteloos’ omwisselen zijn de duurste plaatsen
  3. Als u een hoop geld nodig hebt, vraag dan uw bank om uw opnamelimiet te verhogen
  4. Gebruik op vakantie uw creditcard voor alle grote aankopen
  5. Doe in het buitenland geen aankopen met uw pinpas

Als u op handelsreis gaat
Niet alle Britten zullen Europa louter als toerist bezoeken; sommigen zijn er voor business. Beter gezegd, er zijn handelaren die naar Europese oorden reizen om geld te verdienen.

Als u een handelaar bent, zijn er een paar dingen die u in gedachten moet houden als het gaat om wisselkoersen en uw handel:

  • Alle succesvolle handelaren zullen een plan van aanpak hebben, u zult dus moeten beginnen met kijken welke valutaparen bij u passen. Ga voor de stabiele paren – tenzij u natuurlijk een hoge risicoparameter heeft
  • Plan hoe lang u een bepaalde positie wilt aanhouden, enkele minuten, uren of dagen. Plan dienovereenkomstig uw exit-strategie en bedenk in welke fase u uw verlies neemt als u verliest

Volg de Forex-markt

Door gebruik te maken van marktupdates op Forex, kunt u uzelf in een goed geïnformeerde positie brengen. Forex-nieuw is vooral handig omdat het voordelig het laatste nieuws biedt, wat uw handelspositie zal beïnvloeden. Dit geeft u ook toegang tot commentaar en handelsstrategieën van professionals in het veld.

Waar u ook heen reist, of het nu naar Nederland, Frankrijk of Duitsland is, u moet altijd rekening houden met de huidige wisselkoersen om ervoor te zorgen dat u de meeste waarde voor uw geld te krijgt.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.