Hou ze rustig met AchterbankBingo

Of je nu met het gezin naar Zuid-Frankrijk rijdt of een dagje naar een pretpark gaat, met de ANWB Achterbankbingo hoeven de kinderen zich onderweg niet te vervelen. De bingokaarten zijn te downloaden op www.anwb.nl/achterbankbingo en zijn eenvoudig te printen. Dit jaar op vakantie naar Frankrijk, Duitsland of Italië? Kies dan voor de special edition en zoek naar de croissant, het overstekend wild of de scooter.

De ANWB Achterbankbingo is een ideaal spelletje voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar. Het is de bedoeling dat zij tijdens de autorit vooral goed naar buiten en om zich heen kijken. Zien zij een van de dingen op de bingokaart -dat varieert van vogels tot een wegrestaurant- dan kunnen zij het plaatje afstrepen. Wie alles van zijn kaart heeft gezien, roept ‘BINGO!’ en wint. Even niets te zien? Kleur in de tussentijd de plaatjes in of teken er iets bij.

Deze zomer met vliegtuig op reis? Geen nood, er is ook een speciale Vliegtuig Bingo. Spelers die een foto met een bingokaart delen op anwb.nl/achterbankbingo of via social media met de hashtag #achterbankbingo maken kans op zomerse prijzen: kaartjes voor de Efteling, een VIP-dag bij de ANWB of één van de andere prijzen uit de ANWB Junior collectie.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.