Welke stekker gebruiken ze daar?

Met een verloopstekker kun je je in veel landen redden. Foto: Elkedagvakantie

Met een verloopstekker kun je je in veel landen redden. Foto: Elkedagvakantie


Uiteraard zijn er heel veel dingen waarin de wereld geen eenheid is (neem alleen het links rijden in Engeland en de eenheden die ze daar gebruiken), maar zeker op het gebied van elektriciteit geldt dat. Als je op reis gaat betekent dat je – als je je niet voorbereidt – voor vervelende situaties geplaatst kan worden. Niet alleen verschillende voltages her en der, maar vooral bestaat er een woud aan verschillende stekkers. Nu zijn er adapters in de handel (foto) waarmee je je in bijna elk land ter wereld kunt redden, zodat je toch je telefoon, tablet of laptop kunt opladen. Er is ook een app (kost 2,99 euro) waarmee je kunt zien hoe de elektriciteitsvoorziening is in het land van bestemming. Goedkoper is het echter als je naar deze site gaat. Hier staat een overzicht van alle ‘plugs of the world’.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.