Speaker voor aan het strand

Speaker voor aan het strand 8

Bose speaker voor tijdens de vakantie. Foto: PR


Bose presenteert een nieuw lid van zijn SoundLink Bluetooth speakerfamilie: de SoundLink Color II. Met zijn robuuste, waterbestendige ontwerp, nieuwe kleuren en het vol geluid biedt de Color II een nieuwe combinatie van prestaties, duurzaamheid en gebruiksplezier.

De Color II maakt draadloos verbinding met smartphones en tablets, voor streamen van muziek. Hij levert een berg geluid dankzij Bose’s zelfontwikkelde dubbele overstaande passieve radiatoren, die de trillingen van de hoofdspeaker in krachtige bassen vertalen en waarbij elke centimeter van de kleine behuizing maximaal wordt benut. Met zijn afmetingen van 13x13x5 cm (hxbxd) en een gewicht van slechts 540 gram verbaast de Color met zijn volume, helderheid en diepte.

De Color II is gebouwd voor het echte leven. De verbeterde duurzaamheid uit zich in een IPX4-score voor waterbestendigheid. IPX4 betekent dat de speaker bestand is tegen regen, plenswater en geknoeid water (omvallend glas). De nieuwe zachte siliconenbehuizing ziet er fraai uit en voelt prettig aan, en vangt schokken en stoten beter op. Bovendien is de Color II leverbaar in nieuwe kleuren: Aquatic Blue, Coral Red, Soft Black en Polar White.

De Color II is gebouwd voor moeiteloos luisterplezier. De ingebouwde NFC-technologie zorgt voor snelle touch-to-pair-koppeling met andere apparatuur, terwijl installatie een fluitje van een cent is dankzij de gesproken instructies. De speaker is uitgerust met een ingebouwde microfoon om oproepen te beantwoorden en voor toegang tot Siri, Google Now™ en andere smartphone-VPA’s. De lithium-ionaccu gaat tot 8 uur mee en is volledig op te laden via een USB-aansluiting.

De SoundLink Color Bluetooth speaker II kost € 139,95. De SoundLink-lijn wordt verkocht via Bose Stores, Bose.nl en aangewezen Bose-dealers.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.