Floortje Dessing opent camping BuitenLand in Drenthe

Floortje Dessing opent camping BuitenLand in Drenthe 7

Floortje met haar vrienden beginnen een camping. Foto: PR


Op een terrein van 9 hectare, vlak onder Nieuw Amsterdam tussen een zwemmeertje en een bos ligt camping BuitenLand. Vijf ondernemende vrienden, waaronder Floortje Dessing, beginnen in Drenthe hun BuitenLand-droom. Deze Camping 2.0 neemt je mee in een bubbel waar creativiteit heerst, waar duurzame huisjes neergezet worden en waar iedereen vrij en blij zijn tentje of kampeerbusje kan neerzetten.

BuitenLand Openingsweekend
Om te vieren dat de camping is geopend is er feest. Het hele pinksterweekend is er van alles te zien, horen, proeven en beleven op de camping. Mee vieren kan simpelweg door tent of camper mee te nemen en mee te gaan in de BuitenLand bubbel: veel fijne bandjes, voorstellingen, creativiteit in het bos en (kinder)activiteiten. Het programma begint vrijdagavond alvast, maar zaterdag en zondag wordt het écht feest.

Muziek, theater, circus en meer
Het hele weekend is er veel muziek op camping BuitenLand: singer-songwriters bij het kampvuur, bands van alle kalibers en DJ’s die voor dansmuziek zorgen. Ook worden de bezoekers getrakteerd op bijzonder theater op verrassende plekken en zijn er talentvolle jonge circus artiesten die overal hun kunsten vertonen.

Het bos in…
In het bos naast de camping wordt het SALT Woodcamp opgezet, waar alles draait om hout: eindelijk leren hout hakken of goed leren fikkies stoken. Maar ook als het donker wordt is het er leuk: dan kunnen bezoekers tussen de bomen naar bijzondere films kijken. In het bos is ook van alles voor kinderen te doen. Er liggen stapels hout waarmee hutten gebouwd kunnen worden, er is een verhalenverteller, kindertheater en een klankkunstenaar.

BuitenEten en BuitenDrinken
Waar feest gevierd wordt, wordt gegeten en gedronken. De camping heeft een prachtig kloppend hart: De BuitenBar. Een plek die volgens de initiatiefnemers aanvoelt als een huiskamer en waar de hele dag door gezonde maaltijden, met Drentse invloeden, worden geserveerd. Ook zijn er natuurlijk foodtrucks en barren te vinden over het hele terrein, alles zo duurzaam mogelijk.

Tickets Openingsweekend
Tickets inclusief kampeerplek zijn te boeken via http://www.buitenland.com/openingsweekend

Camping BuitenLand
Stieltjeskanaal 14
Nieuw Amsterdam, 7764 AJ
Netherlands

+1

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.