Minnie Mouse krijgt ster op de Hollywood Walk of Fame


Minnie Mouse heeft sinds deze week een ster op de Hollywood Walk of Fame in Los Angeles. Disney-voorzitter en CEO Bob Iger en de wereldwijde pop-icoon en jurylid van ABC’s “American Idol” Katy Perry, waren aanwezig bij dit bijzondere moment voor Minnie Mouse voor Hollywood’s legendarische El Capitan Theatre.

“Minnie Mouse is een ster en een mode-icoon sinds ze voor het eerst het toneel opstormde in de baanbrekende tekenfilm-klassieker, ‘Steamboat Willie’,” zei Bob. “Het is een ster met meer dan 70 films tijdens haar illustere carrière. Minnie weet miljoenen mensen over de hele wereld te vermaken, harten aan te raken en vreugde te brengen waar ze ook gaat. We zijn heel blij dat haar culturele invloed en vele successen worden erkend met haar eigen ster op de Hollywood Walk of Fame. ”

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.