Hoe bescherm je jezelf in je vakantie?


De BASU Alarm is een apparaatje ter grootte van een USB-stick waar een hele sirene in is verstopt, zo schrijft Dutch Cowboys. Als je de pin uit je audio-granaat trekt begint de eAlarm+ met 130 decibel (dat is geluidsniveau ambulance) te loeien. Je kunt dat door het ringetje op meerdere manieren gebruiken. Als persoonlijk security-apparaat om mensen af te schrikken die kwade bedoelingen hebben heeft het sowieso nut, maar je kunt het met de bijgeleverde karabijnhaak ook makkelijk aan de rits van je tent vastmaken om zo direct gewaarschuwd te worden bij ongewenste indringers. Het alarm kan je ook een prettig gevoel van veiligheid geven als je bijvoorbeeld alleen gaat backpacken of wandelen. Het kan je zelfs bescherming bieden tegen beren, zoals uit bijgaande video blijkt.

Dit bericht werd het eerst gepubliceerd op 10 augustus 2017.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.