Wedstrijd voor beste reissite

Het logo van de Travvie-wedstrijd.

Het logo van de Travvie-wedstrijd.


Wat zijn de beste reissites van Nederland? De keus is inmiddels enorm. De site StedenTripper.com wil graag weten wat populair is bij het publiek en houdt al voor de vierde keer de wedstrijd van de Travvies Awards. Vorig jaar kozen bijna 25.000 bezoekers en een vakjury de beste reiswebsites uit binnen- en buitenland. Dit jaar zijn de Travvies terug en onder de genomineerden is ook deze reissite. Elke Dag Vakantie is genomineerd in de categorie Blogs (algemeen). Hier uw stem voor ons 😉

In elf categorieën dingen 130 beste reissites mee naar één van de Travvies. Alle genomineerde websites zijn te vinden op www.travvies.com. Van 28 mei tot en met 7 juni kan er gestemd worden op alle genomineerden. Vervolgens beoordeelt een vakjury de drie websites die per categorie de meeste stemmen hebben gekregen. Hierna worden op 18 juni de winnaars bekend gemaakt. Hier is meer te lezen over deze wedstrijd.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.