Floortje Dessing stopt met 3 op reis

Floortje Dessing stopt met 3 op reis en gaat verder bij de Vara.

Floortje met het bijzondere gezin in Tanzania.

Dit seizoen van 3 op reis zal de laatste zijn voor Floortje Dessing. De 44-jarige wereldreiziger vindt zichzelf te oud om bij een jongerenzender te blijven werken. Daarom maakt ze straks helemaal de overstapt naar de Vara. Op die zender is nu alweer het tweede seizoen van ‘Floortje naar het einde van de wereld’ te zien. Dit is een succesvol programma voor de presentatrice, er keken anderhalf miljoen mensen naar de eerste aflevering. Floortje is al sinds 1995 te zien op de Nederlandse televisie. Ze heeft inmiddels onder andere bij Veronica, Yorin en RTL 5 gewerkt. Naast reizen is Dessing erg begaan met de natuur. Ze zet zich in voor de klimaatcampagne ‘You turn the Earth’ van Greenpeace. Met haar reizen hoopt ze kijkers de kwetsbaarheid van de aarde te laten zien, om mensen ervan te overtuigen dat het belangrijk is dat we er zuinig op zijn.

Het nieuwe seizoen van ‘Floortje naar het einde van de wereld’ is elke donderdagavond te zien op NPO 1, na Wie is de Mol? Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.