Slapen op de Pier vanaf vandaag mogelijk

De Pier was het decor bij een Mudrunn in 2016. Foto: Elkedagvakantie

De Pier was het decor bij een Mudrunn in 2016. Foto: Elkedagvakantie


Pier Suites op De Pier in Scheveningen is vanmiddag officieel geopend door burgemeester Van Aartsen. Pier Suites zijn luxe hotelkamers op het Toreneiland van De Pier. In navolging van de opening van het grootste terras van Nederland, de Foodboulevard, de Pier Offices én het eerste Reuzenrad boven zee, heeft het Scheveningse icoon een nieuwe primeur waarbij overnachten op zee mogelijk wordt. De exclusieve hotelsuites, van ruim 30 m², hebben elk een eigen buitenruimte met panoramisch zicht op de Noordzee en zijn o.a. voorzien van een jacuzzi. Meer informatie: www.piersuites.nl

Tokkelbaan en dertien hotelkamers op De Pier (fotoserie)

Over De Pier
De Pier is sinds juli 2015 weer open voor het publiek, nadat KondorWessels Vastgoed (een VolkerWessels onderneming) en DanZep het bijzondere bouwwerk in oktober 2014 kochten. Ruim 3 miljoen bezoekers hebben de vernieuwde Pier inmiddels bezocht. De vernieuwde Pier is een ware foodboulevard, met een eigentijds en hoogwaardig aanbod van streetfood, restaurants, bars, winkels en activiteiten. Op De Pier zijn daarnaast het hele jaar door festivals, culturele events, markten en muzikale optredens. De Pier is het hele jaar open en dagelijks toegankelijk vanaf 10.00 uur. Toegang tot De Pier is gratis. Voor meer informatie zie www.pier.nl

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.