Reisserie op Netflix: Jack op reis met zijn (oude) vader


Bij de redactie van Elkedagvakantie hebben we met groot plezier naar de zes afleveringen van deze half uur durende reisserie gekeken: ‘Jack Whitehall: Travels With My Father’. Jack Whitehall (die in zijn verschijning wel wat wegheeft van Ruben Nicolai) mag hier in Nederland wel niet zo’n bekendheid zijn, maar hij is dat wel in zijn geboorteland Engeland. Jack zegt dat hij meegesleept is met zijn loopbaan en eigenlijk geen tijd heeft voor vakantie en al zeker niet om een band met zijn vader op te bouwen. Hij besluit twee dingen te combineren en gaat met zijn zeer typisch Engelse vader op reis naar Thailand, Cambodja en Vietnam. Tip om op te zoeken als je vanavond Netflix weer aanzet!

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.