‘Duitsland is binnen 4 uur vakantie’

'Duitsland is binnen 4 uur vakantie' 9

Wandelen in Duitsland. Foto: Elkedagvakantie


Speciaal voor de Nederlandse markt lanceert het Duits Verkeersbureau in Amsterdam op www.germany.travel/duitslanddichtbij een microsite met inspiratie voor stedentrips, shoppen en wellnessreizen. Wat de bestemmingen gemeen hebben, is dat ze allemaal gemakkelijk en binnen 4 uur bereikbaar zijn per auto, trein of vliegtuig. Op social media loopt deze campagne onder #duitslanddichtbij.

Na een succesvolle aftrap van de #duitslandactief campagne in 2017 is het Duits Verkeersbureau op zoek naar nieuwe fiets- en wandelambassadeurs. Gewapend met een videocamera bezoeken actieve vakantiegangers deze zomer de meest uiteenlopende regio’s in Duitsland. De inspirerende video’s zijn te zien via www.germany.travel/actief en germanytourism op YouTube.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.